Mucize Doktor 8. Bölümü

Ekranların sevilen fenomen dizisi Mucize Doktor , 8. bölümü ile bu akşam ekranlara geliyor. Peki Mucize Doktor 8 'inci bölümde neler yaşandı?

Mucize Doktor 8. Bölümü

Mucize Doktor son bölümü ekranlara geldi.

Fpx ekranlarının sevilen fenomen dizisi Mucize Doktor bu akşam son bölümü ile ekranlara geldi. Büyük bir heyecana sahne olan Mücize Doktor 'un son bölümü sevenleri tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Mucize Doktor son bölümde neler yaşandı? Mucize Doktor 8. bölümü nasıl izlerim? Mucize Doktor son bölümü tek parça şeklinde nasıl izlerim?

Mucize Doktor 'un ekranlara gelen son bölümünde Ali, markette yaşadığı olay karşısında hissizdir. Ancak Ali 'nin burada yaşadıkları sonrası tecrübe etmesi gereken yeni duygular vardır.

Mucize Doktor 'un ekranlara gelen son bölümünde Nazlı, ona farkında olmadan yardım eder ama onun da başında büyük bir dert vardır;

Tanju 'nun gözetiminde, bir saldırganı tedavi etmek zorunda olan Nazlı , hastanın kendisine sorduğu sorular karşısında afallar. 

Hastanın sözleri karşısında oldukça sinirlenen Nazlı , ona madde kullananlardan , kadına şiddet uygulayanlardan nefret ettiğini söyler. Bu sözler sonrası hasta, ona bununla ilgili başına bir şey gelip gelmediğini sorar. Bu soru karşısında Nazlı susar. Hasta ise Nazlı 'nın geçmişinde böyle bir olay yaşandığını , made kullanan biri olduğunu anlar. 

 Bunu yaparken geçmişiyle yüzleşir. Günün sonunda, hastanede bir kez daha kozlar paylaşılacaktır.

Mucize Doktor 'un ekranlara gelen son bölümünü izlemek isteyenlerin Fox Tv internet sayfasını ziyaret etmesi ve son bölümü buradan izlemesi gerekmektedir.