La Casa De Papel 4. Sezon Ne Zaman? 4. Sezon 1. Bölüm Fragmanı Yayımlandı mı?

Dünya üzerinde en çok izlenen diziler arasında bulunan La Casa De Papel 'in 4. sezonu merakla bekleniyor. Peki La Casa De Papel 4. sezon 1. bölümü ne zaman yayımlanacak? Fragman yayımlandı mı? İşte detaylar.

La Casa De Papel 4. Sezon Ne Zaman? 4. Sezon 1. Bölüm Fragmanı Yayımlandı mı?

La Casa De Papel 4. sezon 1. bölüm ne zaman?

Dünya üzerinde en çok izlenen dizilerden olan La Casa De Papel adlı dizinin 4. sezonunun ne zaman başlayacağı merak edildi. Dizinin takipçileri , yeni sezonun ne zaman başlayacağını araştırmaya başladı. Peki La Casa De Papel 4. sezonu ne zaman başlayacak? La Casa De Papel 4. sezon 1. bölümü fragmanı yayımlandı mı? İşte detaylar.

NETLİX'TE YAYIMLANIYOR

La Casa De Papel  adlı dizi , geçtiğimiz yıl Netflix platformuna taşındı. Dünyaca ünlü dizi Netflix üzerinden izleyicileri ile buluşuyor. 

LA CASA DE PAPEL 4. SEZON 1. BÖLÜMÜ NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

La Casa De Papel'in büyük merakla beklenen 4. sezonu ile ilgili yayıncı platform Netflix bir açıklama yapmadı. Çekimleri devam eden dizinin ilk bölüm tarihi  ve fragmanı Netflix tarafından yayımlanacak.

3. SEZONDA NE OLDU?

La Casa De Papel 'in 3. sezonunda bölüm bölüm yaşananlar şu şekilde;

1. bölüm

Rio yakalanınca çılgına dönen Tokyo, Profesör'den yardım ister. Cüretkâr bir plan kuran ikili, Rio'yu kurtarmak için ekibi yeniden toplar.

2. bölüm

Profesör, kardeşinin planını uygulayıp İspanya Merkez Bankasını hedef almak için Martín'i ekibe katar. İlk yapılacak iş, mutlak kaos yaratmaktır.

3. bölüm

Tokyo ve Nairobi'nin çabaları şiddetli biçimde ters sonuç verir. Profesör, Berlin'in suyla dolu odadan altını nasıl çalacaklarını açıkladığı anı hatırlar.

4. bölüm

Tamayo protokolleri atlayınca Profesör hazırlıksız yakalanır. Bogotá, paniğe kapılan Denver'ı sakinleştirir. Zaman tükenirken Palermo, "Flipper" planını devreye sokar.

5. bölüm

Profesör son numarasıyla yetkilileri şoka uğratır. Ancak buna karşılık yeni müfettiş, Raquel'i hedef alır. Palermo ve Nairobi arasında hararetli bir tartışma yaşanır.

6. bölüm

Bir ekip, Müfettiş Sierra'nın emriyle İspanya Merkez Bankasına sızmak üzeredir. Tam o anda, Profesör ve Raquel'in Palermo ile olan bağlantısı kesilir.

7. bölüm

Tokyo'nun mutluluğu kısa sürer. Ángel, tartışan Raquel ve Profesör'ü yakalamaya yaklaşır. Yetkililer, ihbarlar için milyonlarca dolarlık ödül teklif eder.

8. bölüm

Tokyo, dertlerini alkolün yardımıyla unutmaya çalışır. Sierra'nın kişisel taktiklerinin hedefinde Nairobi vardır. Suárez, Raquel'in izini sürmeye devam eder.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA