La Casa de Papel 3. Sezon 1. Bölümü Yayımlandı (Nasıl İzlerim , Hangi Kanalda?)

Tüm dünyada izlenme rekorları kıran La Casa De Papel 'in yeni sezon ilk bölümü yayımlandı. Peki La Casa de Papel 'in yeni sezon ilk bölümü nasıl izlenir? Bölüm hangi kanalda yayımlanacak? İşte detaylar.

La Casa de Papel 3. Sezon 1. Bölümü Yayımlandı (Nasıl İzlerim , Hangi Kanalda?)

La Casa De Papel yeni sezon ilk bölümü yayımlandı.

Takipçilerin büyük bir merak ve heyecanla beklediği La Casa De Papel adlı dizinin yeni sezon bölümü yayımlandı. Tüm dünyada milyonlarca takipçisi ile en çok izlenen diziler arasında yer alan ünlü dizinin 3. sezon 1. bölümü geldi. 

La Casa De Papel adlı dizinin 3. sezon 1. bölümünün yayımlanmasının ardından en çok merak edilen konu, dizinin ilk bölümünü nasıl izleyebilecekleri konusu oldu. Peki La Casa De Papel dizisinin 3. sezon ilk bölümü nasıl izlenir? Dizinin ilk bölümü kokrsan sitelerde yayımlandı mı? İşte detaylar.

La Casa De Papel adlı yabancı dizinin  Türkiye'de yayın hakları Netflix 'te. Dizinin yeni sezon ilk bölümünü izlemek isteyen vatandaşların Netflix 'e üye olması gerekmektedir. 

Dizinin yayın haklarını elinde bulunduran film ve dizi platformu Netflix 'te yeni sezon ilk bölümü yayımlandı ve Netflix üyesi kullanıcılar , dizinin ilk bölümünü izleyebilecek. 

BERLİN YAŞIYOR MU? YOKSA ÖLDÜ MÜ?

Geçtiğimiz aylarda büyük merakla beklenen La Casa De Papel 'in  yayınlanan fragmanlarında yeni sezonda yer almayacağı düşünülen Berlin karakteri gözükmüş ve takipçiler heyecanlanmıştı. Berlin’in yaşayıp yaşamadığı 3. yeni sezon bölümlerinde belli olması bekleniyor.

LA CASA DE PAPEL DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Tüm dünyada en çok izlenen diziler arasında yer alan La Casa De Papel 'in konusu şu şekilde;

Profesör olarak adlandırılan bir suç dehası, tarihin en büyük soygununu yapmayı planlamaktadır.. Profesör 'ün amacı ise  İspanya Kraliyet Darphanesine girmek ve burayı soymaktır. Bunun için de işlerinde uzman olan 8 suçludan oluşan bir ekip kurar. Ekip, 5 aylık bir eğitim sürecinden geçer ve bu sürede her ihtimali hesaba katarak soygunu kusursuz bir hale getirirler. Artık her şey hazırdır. 8 kişi, rehineleri de yanlarına alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kitler fakat hiç hesaba katmadıkları olaylar gerçekleşir.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA