Kuruluş Osman 1. Bölümü Sonrası 2. Bölüm Fragmanı Yayında

Ekranların merakla beklenen dizisi Kuruluş Osman 'ın 1. bölümü önceki akşam ekranlara geldi. İlk bölümün ardından 2. bölüm fragmanı yayınlandı.

Kuruluş Osman 1. Bölümü Sonrası 2. Bölüm Fragmanı Yayında

Kuruluş Osman 1 'inci bölümü yayımlandı.

Ekranların merakla beklenen yeni dizisi Kuruluş Osman 'ın ilk bölümöü önceki akşam yayımlandı. Yayımlanan yeni bölümün ardından 2 'inci bölüm fragmanı da yayımlandı. 

Yayımlanan bölümde ağabeyinin yokluğunda Kayı Obası 'nı idare etmeye çalışan Dündar Bey, otağ ahalisi ve beylerle birlikte Kulucahisar Tekfuru Yorgopolos 'u ziyaret etmek için gider. Maksadı Ertuğrul Bey 'in kurduğu ilişkiler çerçevesince bir ticaret ve güvenlik anlaşması yapmaktır.

Ancak Kayıları burada bekleyen tek şey Yorgopolos 'un dostluğu değildir. Tekfurun, Türklerle kurduğu yakın ilişkiden rahatsız olan ve buna izin vermek isteyen ezoterik bir yapılanma, kanlı bir operasyona başlamak için harekete geçer.

Amcası Dündar Bey 'in yanında kaleye giden Osman, göstermiş olduğu kahramanlık ile bütün planları bozar. Yaşananlar Kayı'nın gözü kara yiğidi Osman için gizli bağlantılarla dolu tehlikeli bir maceranın başlangıcıdır.

1. BÖLÜMÜ NASIL FULL İZLERİM?

Kuruluş Osman ilk bölümü Atv 'de yayımlandı. Yayımlanan yeni bölümü izlemek için resmi siteye gidebilirsiniz.

2. BÖLÜM FRAGMANI YAYIMLANDI

Kuruluş Osman 'ın önümüzdeki hafta Çarşamba yayımlanacak yeni bölümünün fragmanı şu şekilde;