Çukur 76. Bölümü

Ekranların sevilen fenomen dizisi Çukur, bu akşam yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Sevilen dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar, yeni bölüm fragmanı haberimizde.

Çukur 76. Bölümü

Show ekranlarını sevilen dizisi Çukur 18 Kasım 2019 Pazartesi günü yeni bölümü ile ekranlara geliyor.

Ekranların fenomen dizisi Çukur, 18 Kasım 2019 Pazartesi akşamı 76. bölümü ile ekranlara geliyor. Saatler 20.00 'ı gösterdiğinde önce 275 'inci bölüm özeti ekranlara gelecek. Özetin sona ermesinin ardından Çukur 'un yeni bölümü başlayacak. 

75 'inci bölümde ailesini almak için uzun uğraşlar veren Azer, bu bölümde Koçovalı ailesine konuk oluyor. Ailesini kurtarmak için Koçovalı 'ların evine gelen Zer Kurtuluş , bu aileyi yakındna tanıma fırsatı bulacak. 

Öte yandan Yamaç 'ın Fadik 'i kurtarması , Yamaç ile Azer 'in karşılaşmasına engel olamayacak. Fadik  ile Efsun 'un tüm itirazlarına, karşı çıkmalarına ve yalvarmalarına aldırmayan  Azer ile Yamaç bir birine girecek. İki ismin kavgası nefesleri kesecek. 

Öte yandan geri dönüşü olmayan bir yola giren Akın, eski müttefiklerinden yardım isteyen annesi ile yüzleşecek. Bu yüzleşme yeni soru işaretlerini ortaya çıkaracak. 

Bir sonraki yapacağı şey merak edilen Damla , Cumali ile ilgili duyduklarından sonra büyük bir sürprizle daha karşı karşıya kalacak. 

Vardolu ise Ziya 'ya bir adım daha yaklaşabilmek için Celasun ve Meke 'den yardım isteyecek. 

Çukur 76 'ıncı bölümde Vartolu ile Ziya 'nın karşılaşması büyük heyecanla beklenecek. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA