Behzat Ç. 1. Bölüm Yayınlandı (Hangi Kanalda, BluTV Nasıl İzlerim?)

Bir zamanların fenomen dizisi Behzat Ç. ekranlara geri dönüyor. Yeni çekimler hızla devam ederken ilk bölüm BluTV 'de yayımlanacak. Peki Behzat Ç ilk bölümünü nasıl izlerim? Behzat Ç hangi kanalda yayımlanacak? Saat kaçta yayımlanacak? Behzat Ç. yeni sezon kadrosu ve fragmanı yazımızda.

Behzat Ç. 1. Bölüm Yayınlandı (Hangi Kanalda, BluTV Nasıl İzlerim?)

Behzat Ç. 1. bölümü yayımlanıyor.

Bir zamanların fenomen dizisi olan Behzat Ç. yeniden ekranlara dönüyor. BluTV' de ilk bölümü 25 Temmuz 2019 günü yayımlanacak Behzat Ç. 'nin yeni sezon 1. bölümü şimdiden en çok araştırılan konular arasında oldu. 

İLK BÖLÜM YAYIMLANIYOR

Yeniden ekranlara dönen Behzat Ç. 'nin ilk bölümü 25 Temmuz günü yayımlanacak. BluTV'de yayımlanacak ilk bölüm , sadece bu platform üzerinden izlenebilecek. 

BEHZAT Ç KADROSU

Behzat Ç. yi yeniden Erdal Beşikçioğlu canlandıracak. Dizinin eski bölümlerinde yer alan 'Hayalet' karakterini yine İnanç Konukçu canlandıracak. Behzat'ın abisi rolünü de yeniden Ege Aydan ve 'Ercüment Çözer' karakterini de bir kez daha Nejat İşler canlandıracak.

KEMAL BURAK ALPER VE İLKYAZ ARSLAN KADRODA

 37. İstanbul Film Festivali’nden ‘En İyi İlk Film’ dahil 2 ödülle ayrılan ‘Güvercin’ adlı filmin başrolünde yer alan Kemal Burak Alper ile ‘Kral Lear’ oyununda Haluk Bilginer’le birlikte rol alan Hüseyin Sevimli ve genç tiyatro oyuncusu İlkyaz Arslan, yeni bölümlerde izleyicilerle buluşacak.

BEHZAT Ç. 1. BÖLÜMÜ NASIL İZLERİM?

Behzat Ç 'nin ilk bölümünü izlemek isteyenlerin BluTV'ye kaydolması gerekmektedir. BluTV üyeliği hakkında, resmi sayfadan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

BluTV ayda 19,90 TL

Üstelik 7 gün ücretsiz. İlk 7 Gün Ücretsiz

Blutv ayda sadece 19,90 TL

100'lerce film, BluTV'ye özel diziler ve daha fazlası

Tek tuşla iptal edebilme kolaylığı

*7 gün ücretsiz kampanyasından sadece kredi kartı ile ödeme yapan kullanıcılarımız yararlanabilmektedir.

FRAGMANI

Behzat Ç. 'nin 25 Temmuz günü yayımlanacak yeni bölümünün fragmanı şu şekilde;