Ünlü Hacker Grubundan Elon Musk’a "Kripto Para" Konusunda Tehdit

Dünyaca ünlü hacker grubu Anonymous, kripto para piyasasına yönelik açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen Tesla ve SpaceX kurucusu Elon Musk’ı tehdit etti.

Ünlü Hacker Grubundan Elon Musk’a "Kripto Para" Konusunda Tehdit

Musk’ın yanlışlar içerisinde olduğunu belirten aktivist hacker grubu, Musk’ın çevreci birisi olmadığını sadece şımarık bir milyarder olduğunu belirtti.

Son günlerde kripto para piyasasındaki hareketliliğin başlıca sorumluları arasında görülen ve sık sık çelişkili açıklamalarla manipülasyon yaptığı belirtilen SpaceX ve Tesla kurucusu Elon Musk’a dünyaca ünlü hacker grubu Anonymous’tan tehdit geldi.

Hükümetlere ve şirketlere yönelik çeşitli hack saldırılarıyla bilinen ve dünyanın en büyük hacker gruplarından kabul edilen Anonymous, Elon Musk’a seslendikleri bir video yayımlayarak, Musk’ın kripto para dünyasına yönelik spekülatif hareketlerini durdurması gerektiğini , Musk’ın çevreci birisi olmadığını, Bitcoin ile ilgili tutumlarının tamamiyle spekülasyonlarla alakalı olduğunu, sadece şımarık bir milyarder olduğunu söyledi.

Hacker grubu, kripto para piyasasına yönelik bu tutumuna devam etmesi halinde Musk’a karşı cephe alınacağının da altı çizildi.