Twitter Kurucusundan "Bitcoin" Açıklaması! "Kimse Değiştiremez..."

Twitter Kurucusu Jack Dorsey, Bitcoin'e yönelik yapılan açıklamalar ya da hamlelerin sonucu değiştirmeyeceğini, Bitcoin'e yatırımlarını sürdüreceklerini duyurdu.

Twitter Kurucusundan "Bitcoin" Açıklaması! "Kimse Değiştiremez..."

Twitter kurucusu ve CEO'su aynı zamanda Square INC. İcra kurulu başkanı Jack Dorsey, Elon Musk'ın çevre duyarlılığı ile ilgili yaptığı açıklamalar ve Bitcoin'e yönelik çıkışlarının ardından sosyal medya hesabından değerlendirmelerde bulundu. Dün, konuya ilişkin sosyal medya hesabından değerlendirmelerde bulunan Jack Dorsey, Bitcoin'in daha iyi hale getirilmesi için çalışmaları sürdüreceklerini, hiçbir kurum ya da kişinin Bitcoin'i etkileyemeyeceği, durduramayacağını söyledi. 

Amrita Ahuja'nın Bitcoin ile ilgili "Bitcoin stratejimiz değişmedi. Bitcoin'e derinden bağlıyız, Şubat ayında ilan ettiğimiz gibi Bitcoin'e yönelik yatırımlarımızı sürekli olark artırmaya devam ediyoruz. Bu konuda yeni bir gelişme yok" ifadelerinin yer aldığı mesaja cevap veren Dorsey, Ahuja'ya destekte bulunarak bu konuda hiçbir şeyin değişmediğini vurguladı.

Kripto para dünyasıyla ilgili son dakika gelişmelerini takip etmek için mobil uygulamaları indirmeyi unutmayın.

Android uygulaması için ==> https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kamubulteni

iOS için https://apps.apple.com/tr/app/kamu-b%C3%BClteni/id1413151574