Tarım ve Orman Bakanlığı Memur Alımı Müjdesi Nihayet Geldi 2020

Tarım Bakanlığı 2020 yılı personel alımı hakkında uzun süredir beklenen açıklama nihayet geldi. Yapılan açıklamada personel alımı için çalışmaların başladığına yer verildi. İşte o açıklama.

Tarım ve Orman Bakanlığı Memur Alımı Müjdesi Nihayet Geldi 2020

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı açıklaması.

Toç-Bir-Sen Genel Başkanı Hüseyin Öztürk, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile bir görüşme gerçekleştirdi. Söz konusu görüşme sonrası sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Öztürk, Tarım ve Orman Bakanlığı 'na personel alımına dair süreç  hakkında sevindiren haberi verdi. 

SORU YAĞMURUNA TUTULDU

Tarım Bakanı ile görüşme yapacağı açıklamasının ardından gençler, Öztürk 'ü sosyal medya üzerinden soru yağmuruna tuttu. Öztürk ise yaptığı paylaşımında soruları Bakan Pakdemirli 'ye sordu.

Öztürk yaptığı açıklamada Bakan Pakdemirli 'nin taşra teşkilatına yeni personel alımı için çalışmaları başlattığını duyurdu.

"Tarım ve Orman Bakanlığımızın taşra teşkilatı için yeni personel alımına ilişkin bir gelişme olup olmadığını soran genç arkadaşlar; özellikle ifade etmek istiyorum ki; Toç Bir-Sen olarak yetkili sendika sıfatıyla konuyu 9 Aralık 2019'da Bakanımız Sn.Pakdemirli'yle görüştük." diyerek sözlerine başlayan Toç-Bir-Sen Genel Başkanı Hüseyin Öztürk şunları söyledi:

"Akabinde 13 Ocak 2020'de Memur-Sen heyetini kabulünde Sayın Cumhurbaşkanımıza sizlerin talebini ve bu kapsamda sendikamızın teklifini ifade ettik.

Bugün itibariyle gelinen noktada; Sn.@bekirpakdemirli Bey'in kararlılığı sonucu yeni personel alımına ilişkin süreç başlamıştır. İnanıyorum ki; yeni personel istihdamı konusu en kısa sürede C. başkanımız Sn.@RTErdogan'ın takdir ve tensiplerine arz edilerek sonuçlandırılacaktır

"Niyet hayr, akıbet hayr" anlayışıyla Toç Bir-Sen olarak her daim ve her yerde haklı talepleri haykırmaya devam edeceğiz."

Adaylar atamalaırn 2020 KPSS'den önce olmasını ve 2018 KPSS puanlarının yanmamasını istiyor. 

Peki hangi kadroya kaç personel alınmalı? Aşağıdaki yorum kısmından taleplerinizi yazabilirsiniz.

Ankete katılım için   TIKLA KATIL

TARIM BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI İLANI GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN