Sınav Saat Kaçta , Kaç Dakika? 6 Eylül Lisans KPSS Soru Sayısı, Sınav Başlama ve Bitiş Saati

KPSS için geri sayımda sona gelindi. Milyonlarca öğrenci 6 Eylül günü KPSS Lisans sınavına girecek. Peki sınav saat kaçta başlayacak kaçta sona erecek? Sınav kaç dakika olacak? İşte KPSS detayları.

Sınav Saat Kaçta , Kaç Dakika? 6 Eylül Lisans KPSS Soru Sayısı, Sınav Başlama ve Bitiş Saati

KPSS süresi, soru sayısı ve sınavın başlama ve bitme saati.

2020 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı için geri sayım sona eriyor. 1 milyondna fazla üniversite mezunu 6 Eylül 2002 günü KPSS lisans Genel Kültür Genel Yetenek oturumuna girecek. Öğleden sonra ise adaylar eğitim bilimleri sınavlarına girecek. 

SABAH OTURUMU

KPSS sabah oturumu saat 10.15 'te başlayacak 120 soru için öğrencilere 130 dakika süre verilecek ve sınav  'te sona erecek. Saatler 10.00 'ı gösterdikten sonra sınav salonlarına kimse alınmayacak.

Sınav 12.35 'te sona erecek ve adaylardan birçoğu, öğleden sonraki oturuma giriş için bekleyecek.

ÖĞLEDEN SONRA

Öğleden sonraki oturum ise saatler 14.45 'te başlayacak. Sınav salonlarına 14.30 'dan sonra kimse alınmayacak. Eğitim Bilimleri oturumu ise 100 dakika sürecek. 14.45 'te başlayacak sınav 16.25 'te sona erecek. 

DİĞER KPSS OTURUMLARI

Lisans KPSS oturumları önümüzdeki hafta devam edecek. Önümüzdeki hafta Cumartesi günü Alan  bilgisi sınavlarının 1. oturumu yapılacak. Sabah 10.15 'teki sınavdan sonra 14.45 'te Alan Bilgisinin 2. oturumu yapılacak.

Pazar günü ise Alan bilgisi testinin üçüncü oturumu yapılacak.

ÖABT ise 20 Eylül 'de yapılacak.

KAMUBULTENİ.COM   ANKARA