Sağlık Bakanlığı 2900 Yeni Personel Alımı (Personel - İşçi) 2020

Sağlık Bakanlığı bünyesine 2 bin 900 personel alımı yapılacağı açıklandı. SPP 'den yapılan açıklamada 2900 personel alımı için kadronun Cumhurbaşkanlığı'ndan geçtiğine yer verildi. İşte detaylar.

Sağlık Bakanlığı 2900 Yeni Personel Alımı (Personel - İşçi) 2020

Son dakika : Sağlık Bakanlığı 2 bin 900 personel alımı yapacak.

Sağlık Profesyonelleri Platformu Başkanı Aras Ali Altıntaş bir açıklama yaptı. Altıntaş yaptığı açıklamada Sağlık Bakanlığı bünyesine 2 bin 900 personel alımı için kararın onaylandığını söyledi. 

CUMHURBAŞKANI ONAYLADI

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Altıntaş, 2900 'den fazla personel alımının Cumhurbaşkanlığı 'ndan geçtiğini söyledi. Onaylanması sonrası kadro dağılımının belli olması ve başvuru tarihlerinin netleşmesi için karar Sağlık Bakanlığına gönderildi. Altıntaş yaptığı açıklamada,  "2900 küsürlük alımın Cumhurbaşkanlığı tarafından onayı verilip, kadrolar vizelendi. Yakın tarihte alımlar gerçekleşmiş olacak. Resmi açıklama gelecektir." dedi. 

PERSONEL Mİ İŞÇİ Mİ?

2 bin 900 'den fazla alımın personel olarak mı yoksa işçi olarak mı yapılacağı henüz belli değil. Kadro talebinin onaylanmasının ardından Sağlık Bakanlığı resmi bir açıklama yapacak ve alımın hangi kadrolara yapılacağını duyuracak. Kadro dağılımı ve ilan başvurusu başladığında haberdar olmak için  uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

İLAN NE ZAMAN GELECEK?

İlanın ne zaman yayımlanacağı henüz belli değil. Kadronun onaylanması sonrası Bakanlık ilan tarihlerini önümüzdeki günlerde duyuracak.

İlanlar art arda yayımlandı. Takip için TIKLAYIN