ÖSYM'den 2020 Ön Lisans KPSS Duyurusu

ÖSYM Başkanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda 2020 yılı ön lisans KPSS başvuru , sınav ve sonuç açıklama tarihlerine yer verildi. Peki KPSS ön lisans başvuru ücreti ne kadar olacak? İşte detaylar.

ÖSYM'den 2020 Ön Lisans KPSS Duyurusu

ÖSYM'den ön lisans KPSS başvuru tarihi duyurusu.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda iki yılda bir yapılan ön lisans KPSS 'nin başvuru tarihi ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Ön lisans mezunlarının kamu personeli alımı ilanlarında kullanmak üzere puan almak için gireceği sınav 25 Ekim 2020 günü yapılacak. 

TEK OTURUM

25 Ekim 2020 Pazar günü tek oturum şeklinde yapılacak ön lisans KPSS oturumunda öğrencilere Genel Kültür ve Genel Yetenek testleri başlığında 120 soru sorulacak. 

ÖSYM 'DEN KPSS DUYURUSU

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi resmi internet adresi üzerinden yayımlanan duyuru şu şekilde:

Duyuruda 2020 KPSS Ön Lisans başvurularının 21 Ağustos 2020 günü başlayacağına yer verildi. Başvurular 2 Eylül 2020 'ye kadar alınacak. 

Sınav 25 Ekim 'de yapılacak ve sonuçlar 26 Kasım günü açıklanacak. 

BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR OLACAK?

2020 Lisans KPSS başvuruları geçtiğimiz haftalarda alınmıştı. Lisans KPSS 'de Genel Kültür ve Genel Yetenek sınavı için başvuru ücreti 80 TL olarak açıklanmıştı. Ön Lisans KPSS 'de de aynı tarifenin uygulanması ve başvuru ücretinin 80 TL olması bekleniyor.

BAŞVURU BAŞLADIĞINDA HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN