ÖSYM Açıkladı: İşte Lisans Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS 2020) Sonuç Açıklama Tarihi

2020 yılı lisans Kamu Personeli Seçme Sınavlarının ilk oturumları yapıldı. İlk oturumların yapılmasının ardından geriye 4 oturum kaldı. 4 oturumun tamamlanmasının ardından lisans KPSS tamamlanacak. Peki sonuçlar ne zaman açıklanacak? İşte ÖSYM duyurusu.

ÖSYM Açıkladı: İşte Lisans Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS 2020) Sonuç Açıklama Tarihi

KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak?

2020 yılı Lisans Kamu Personeli Seçmne Sınavı ilk oturumları geçtiğimiz hafta sonu yapıldı. Milyonlarca adayın katılımı ile düzenlenen Lisans KPSS 'de Genel Kültür Genel Yetenek ile Eğitim Bilimleri sınavları yapıldı. 

İLK OTURUMLAR TAMAMLANDI

KPSS genel kültür genel yetenek ile eğitim bilimleri sınavları Pazar günü yapıldı ve sınavlar sona erdi. Sınavların sona ermesinin ardından sonuçlar için bekleyiş başladı.

ALAN SINAVLARI VE ÖABT

İlk oturuların sona ermesinin ardından bu hafta sonu Alan bilgisi sınavları yapılacak. Daha sonra ise ÖABT yapılacak. İşte KPSS 'de kalan oturumlar ve tarihleri:

  • KPSS Alan Bilgisi Sınavları 1. Oturum Cumartesi Sabah (Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri) : 12 Eylül 2020, Saat: 10.15
  • KPSS Alan Bilgisi Sınavları 2. Oturum Cumartesi Öğleden Sonra (Hukuk, İktisat, Maliye) : 12 Eylül 2020, Saat: 14.45
  • KPSS Alan Bilgisi Sınavları 3. Oturum Pazar Sabah (İşletme, Muhasebe, İstatistik) : 13 Eylül 2020, Saat: 10.15
  • ÖABT TARİHİ, SINAV SAATİ : 20 Eylül 2020, Saat: 10.15 / ÖABT İmam-Hatip Lisesi Meslek Dersleri Öğretmenliği Alanı Sınav Saati : 14.45

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KPSS 'lerin tamamlanmasının ardından sonuçlar için bekleyiş başlayacak. ÖSYM , yayımladığı duyuruda sınav sonuçlarının 22 Ekim 2020 günü açıklanacağına yer verildi. 

Sınav sonuçları açıklandığında haberdar olmak için uygulamamızı indirebilirsiniz.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN