ÖABT ve KPSS Sonuçları Saat Kaçta Açıklanacak? 2020

2020 lisans KPSS ve ÖABT sonuçları için geri sayımda sona gelindi. Sonuçlar 22 Ekim 2020 günü ÖSYM Başkanlığı tarafından açıklanacak. Peki sonuçlar saat kaçta açıklanacak? İşte son bilgiler ve değerlendirme.

ÖABT ve KPSS Sonuçları Saat Kaçta Açıklanacak? 2020

KPSS sonuçları saat kaçta açıklanacak?

2020 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı lisans oturumu için geri sayımda sona gelindi. Eylül ayı içinde yapılan ve tüm oturumları tamamlanan sınavların sonuçlarının açıklanmasına saatler kaldı. 1 milyondan fazla aday KPSS sonuçlarının açıklanmasını büyük bir merak ve heyecanla beklerken en çok merak edilen konu, sınav sonuçlarının saat kaçta açıklanacağı oldu. Biz de Kamubulteni.com olarak bu yazımızda , KPSS sonuçlarını bekleyen adaylar için son değerlnedirmelere yer verdik.

KPSS 'NİN YAPILDIĞI TARİHLER

Pandemi nedeniyle merkezi sınavlar ertelenmiş ve lisans KPSS oturumlarının Eylül ayında yapılmasına karar verilmişti. İşte KPSS lisans oturumlarının tarihleri:

KPSS SONUÇLARI SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

ÖSYM Tarafından yayımlanan sınav takvimine göre , 2020 yılı KPSS lisans oturumlarının sonuçları 22 Ekim 2020 günü açıklanacak. 2016 sonuçları saat 16.20 'de, 2018 yılı duyurusuna baktığımızda sonuçların 17,00 'da açıklandığı görülüyor. 2019 sonuçları ise saat 12,30 'da açıklandı. 

Buna göre bakacak olursak 2020 KPSS lisans sonuçlarının da 12'den sonra saat 17.00 'a kadar açıklanması bekleniyor.

HATALI SORU İDDİASI

Sosyal medya platfoormu Twitter üzerinden birçok paylaşım yapan aday, sınav sorularındna 13 tesninde haya olduğunu iddia etti. Konu ile ilgili ÖSYM 'den henüz bir açıklama gelmedi. 

Hatalı soru olması durumunda sonuç açıklama duyurusunda buna yer verilecektir. Sizce hatalı soru var mıydı? Yorum kısmı aşağıda.

SONUÇ AÇIKLAMA SAYFASI

Sonuçlar sonuc.osym.gov.tr adresi üzerinden yayımlanacak.

SONUÇLAR AÇIKLANDIĞINDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN