MSB Sivil Memur Alımı 2021 Başvuru Sonuçları Ne Zaman? İşte KPSS Taban Puanları

Milli Savunma Bakanlığı sivil memur alımı başvurusu hakkında son dakika haberi: Kamubulteni.com olarak bu yazımızda MSB'nin sivil memur alımında son alımdaki taban puanlara ve sonuçlar için beklenen tarihe yer verdik.

MSB Sivil Memur Alımı 2021 Başvuru Sonuçları Ne Zaman? İşte KPSS Taban Puanları

MSB memur alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS taban puanı kaç olacak?

Milli Savunma bakanlığı Harita Genel Müdürlüğü, Kara, Deniz, Hava Kuvvetleri Komutanlıklarına, Milli Savunma Bakanlığına ve TSK Genelkurmay Başkanlığı'na en az lise mezunu adaylar arasıdan KPSS puan sınırı aranmadan memur alımı yapılacağına yer verildi. Sivil memur alımında başvurular 31 Ocak 2021 tarihine kadar alınacak.

“657 sayılı Devlet Memurları Kanunu” ile “Millî Savunma Bakanlığı, Genelkurmay Başkanlığı ve Kuvvet Komutanlıklarında İlk Defa Devlet Memurluğuna Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Yönetmelik” esaslarına göre yapılacak personel temininde 

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILACAK?

MSB tarafından yayımlanan kılavuza baktığımızda aşağıdaki kadrolara kamu personeli alımı yapıldığı görüldü:

BAŞVURU

İlana başvurular internet üzerinden alınıyor. Başvuru yapmak isteyen adayların https://personeltemin.msb.gov.tr/ adresine gitmesi gerekmektedir. 

TABAN PUANLAR

2019 yılında yapılan alımda taban puanlar şu şekildeydi:

Siz hangi kadroya kaç puanla başvuru yaptınız? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Başvuru sonuçlarının açıklanma tarihi henüz belli değil. Ancak 31 Ocak 'ta bitecek başvuruların  sonuçlarının Şubat sonunda çaıklanması bekleniyor. Sonuçlar açıklandığında haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN