MEB 20 Bin Öğretmen Atama Takvimi Bekleniyor 2020

Milli Eğitim Bakanlığı 2020 yılı öğretmen atama takvimini hala yayımlamadı. Peki atama takvimi ne zaman yayımlanacak? Atamalar ne zaman yapılacak? 20 bin öğretmen alımı başvuruları ne zaman başlayacak? İşte detaylar.

MEB 20 Bin Öğretmen Atama Takvimi Bekleniyor 2020

MEB 2020 atama takvimi gecikti.

Milli Eğitim Bakanlığı ,  her yıl Kasım ayında , bir sonraki yıl yapılacak 20 bin öğretmen ataması hakkında açıklama yapıyor ve atama takvimini kamuoyunun erişimine açıyordu. Ancak bu yıl hala bir açıklama yapılmadı. 

Atama açıklamasının gelmemesi ve yine bu yıl olduğu gibi 20 bin atama yapılacak açıklamaları tepki ile karşılanıyor. Sosyal medya üzerinde birleşen atama bekleyen öğretmenler , seslerini Milli Eğitim Bakanlığı ile Cumhurbaşkanlığına duyurmaya çalışıyor. 

BAKAN SELÇUK HER ŞEYİ SÖYLEDİ ATAMAYI SÖYLEMEDİ

Bugün bir programa katılan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk öğretmen atamalarına değinmedi. Pedagojik formasyon, öğretmen eğitimleri, 2023 eğitim vizyonuna değinen Bakan Selçuk , atamalarla ilgili bir bilgi vermedi.

TAKVİM BEKLENİYOR

MEB 'in 2020 yılında yapacağı öğretmen alımının takvimi bekleniyor. 

Atama takviminin bir anda önce yayımlanması ve atama için ön başvuruların alınması gerekmektedir.  ATAMA TAKVİMİ GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN