Lise KPSS Sonuçları Bu Hafta Açıklanıyor: Sonuç Sonrası Memurluk Tercihleri

2020 ortaöğretim KPSS sonuçları için açıklama geldi ve sonuçların önümüzdeki salı günü açıklanacağı bildirildi. KPSS sonuçlarının ardından 2020 KPSS puanı ile memurluk tercihleri başlayacak.

Lise KPSS Sonuçları Bu Hafta Açıklanıyor: Sonuç Sonrası Memurluk Tercihleri

Lise KPSS sonucu bu hafta açıklanıyor.

2020 yılında ortaöğretim mezunlarının katılımı ile 22 Kasım 2020 günü Türkiye genelinde Kamu Personeli Seçme Sınavı ortaöğretim düzeyi tek oturumda gerçekleşti. 60'ar soruluk Genel Kültür ve Genel Yetenek testlerinden oluşan 120 soruluk sınavın ardınadan yüz binlerce memur adayı sonuçların açıklanmasını beklemeye başladı.  Sınavın sonucunu bekleyen adaylar, kamu bülteni sayfasına mesaj atarak sonuçların ne zaman açıklanacağını sordu. Biz de adayların kafasındaki soruları gidermek adına bu yazımızı kaleme aldık.

LİSE KPSS SONUÇ GÜNÜ

2020 ortaöğretim KPSS sonuçları 22 Aralık 2020 Salı günü Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Sonuç Açıklama sistemi üzerinden adaylara duyurulacak. Sınav sonuçlarının saat kaçta açıklanacağı henüz bilinmiyor. Ancak sonuçlar açıklandığında takipçilerimize anında aktaracağız.  bilgi alış verişi için TIKLAYIN

LİSE KPSS SONRASI MEMURLUK TERCİHLERİ BAŞLIYOR

Lise KPSS sonuçlarının açıklanmasının ardından adaylar memurluk tercihlerini yapacak. 30 Aralık 2020 günü başlayacak memurluk tercihlerinde adaylar, 2020 KPSS puanına göre tercihlerini yapacak. Tercih sürecinden ve sınav sonuçlarından bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN