KPSS'si Düşük Olan Adaylara Kötü Haber 2019

Düşük KPSS 'li adayları üzen son dakika açıklaması geldi. Açıklanan KPSS tercih sonuçlarına baktığımızda , memur kadrolarına yüksek puanla atamaların yapıldığı görüldü. Detaylar haberimizde.

KPSS'si Düşük Olan Adaylara Kötü Haber 2019

KPSS 'si düşük olanlara kötü haber.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda KPSS 2019/6 tercih sonuçlarına yer verildi. Tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından ÖSYM bir açıklama daha yaptı ve yerleştirme sonuçlarına göre oluşan taban puanları yayımladı.

DÜZ MEMUR ALIMINDA YÜKSEK PUAN

KPSS 2019/6 tercihleri ile büro personeli kadrosuna 400 'e yakın kamu personeli ataması yapıldı. Lisans ve ön lisans mezunu adaylar arasından yapılan atamada taban puanlara baktığımızda en düşüj 87 ile atama yapıldığı görüldü.

Lisans mezunu büro personeli alımında ise 88 KPSS ile atama oldu. 

KPSS ile düz memur kadrolarına yapılan atamalarda puanın yüksek kapatması , KPSS 'si düşük olan adayların umutlarını söndürüyor.

Kadın erkek memur adayları bu adreste >> TIKLA-KATIL

KPSS 2019/2 MEMUR ALIMI

KPSS 2019/2 ile düz memur kadrolarına yüzlerce memur personel ataması yapılacak. KPSS 2019/6 ile yapılan atamalarda puanın yüksek kapatması , KPSS 2019/2 tercihlerinde düz memur kadrolarının yüksek kapatacağını gösteriyor.

KPSS 2019/2 tercih kılavuzu ve ekranı için TIKLAYIN

UMUTLAR AÇIKTAN ALIMLARDA

KPSS 'si düşük adayların umutları açıktan mülakat ile yapılacak alımlara kalıyor. KPSS ile ve KPSS'siz tüm ilanlar için uygulamamızı indirin >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN