KPSS Puanlarıyla MGM Personel Alımında Tercihler 13 Kasım'a Kadar Devam Edecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne KPSS puanlarıyla 100 yeni personel alımı gerçekleştirileceğine dair resmi duyuru bugün ÖSYM ve çeşitli basın yayın kuruluşu aracılığıyla kamuoyu ile paylaşılmıştı. Söz konusu alım için tercih yapmak isteyen adayların işlemlerini ÖSYM resmi sayfasından 13 Kasım'a kadar gerçekleştirmesi gerekiyor.

KPSS Puanlarıyla MGM Personel Alımında Tercihler 13 Kasım'a Kadar Devam Edecek

KPSS Puanlarıyla MGM Personel Alımında Tercihler 13 Kasım'a Kadar Devam Edecek

Tarım ve Orman Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne 100 memur alımı için başlayan tercih işlemlerinin 13 Kasım'a kadar devam edeceği öğrenildi. 

YENİ İLKOKUL MEZUNU PERSONEL ALIMI DUYURULARI YAYIMLANDI! TIKLA VE KATILMA İSTEĞİ GÖNDER.

MGM'nin resmi sayfası, DPB ve ÖSYM resmi sayfalarından yapılan duyuruda, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün önlisans ve lisans mezunlarından 100 yeni personel alacağı, tercih işlemlerinin ais.osym.gov.tr adresinden gerçekleşeceği belirtilmişti. Adaylar, ÖSYM'nin resmi sayfasından tercih kılavuzunun yanı sıra , atama sürecine dair genel bilgileri içeren kılavuz ve sözleşmeli personel için aranan niteliklerin tablosuna da erişim sağlayabilecekler.

Tarım ve Orman Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü sözleşmeli pozisyonlarına, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam edilmek üzere yerleştirme yapılacaktır.  Adaylar, Tarım ve Orman Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü KPSS-2019/5 Tercih Kılavuzuna aşağıdaki bağlantıdan erişebileceklerdir.

Adaylar tercihlerini, 07-13 Kasım 2019 tarihleri arasında yapabileceklerdir. Tercih işlemleri, 13 Kasım 2019 tarihinde saat 23.59'da sona erecektir.

Tercih işlemleri, Ek’te yer alan KPSS-2019/5 Tercih Kılavuzu kurallarına göre, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacaktır. Adayların tercih işlemleri için kılavuzu dikkatlice incelemeleri  gerekmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

TERCİH KILAVUZU VE DİĞER TÜM BİLGİLERE ERİŞİM SAĞLAMAK İÇİN http://www.osym.gov.tr/TR,17050/kpss-20195-tarim-ve-orman-bakanligi-meteoroloji-genel-mudurlugunun-sozlesmeli-pozisyonlarina-yerlestirme-icin-tercih-kilavuzu-ve-tablolar.html ADRESİNİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA