KPSS Ortaöğretim Soru ve Cevapları Kitapçığı Yayımlandı 2020

Son dakika haberi: 2020 KPSS ortaöğretim soru ve cevapları ÖSYM Başkanlığı tarafından yayımlandı. İşte 22 Kasım tarihinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın soru ve cevapları.

KPSS Ortaöğretim Soru ve Cevapları Kitapçığı Yayımlandı 2020

KPSS ortaöğretim soru ve cevapları yayımlandı.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında 22 Kasım 2020 Pazar günü tek oturumda yapılan KPSS Ortaöğretim Sınavı'nın soru ve cevaplarının yüzde 10 'luk kısmının erişime açıldığına yer verildi. 

ÖSYM Başkanlığı tarafından "2020-KPSS Ortaöğretim Sınavı Temel Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı Yayımlandı" başlığı ile yayımlanan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

"22 Kasım 2020 tarihinde uygulanan 2020-KPSS Ortaöğretim Sınavının Temel Soru Kitapçığı ile Cevap Anahtarının %10’u aşağıdaki bağlantıda sunulmuştur.

Sınava başvuran adaylar, Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına 23 Kasım 2020 tarihinde saat 15.30'dan itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile 10 gün süreyle erişebileceklerdir.

Sorular, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında eser niteliğinde olup, telif hakları ÖSYM'ye aittir. ÖSYM'nin yazılı izni olmadan hiçbir şekilde çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve yayınlanamaz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

2020-KPSS Ortaöğretim Temel Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı (% 10)

KPSS SONUÇLARI NE ZAMAN?

KPSS Ortaöğretim sınav sonuçları 24 Aralık 2020 günü açıklanacak . Sınav sonuçları açıklandığında haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN