KPSS Önlisans Geç Başvuruları 10 Eylül'de Başlıyor

Kamu Personeli Seçme Sınavı'na ön lisans düzeyinden başvuru yapmak isteyen adaylardan ilgili başvuru tarihlerinde herhangi bir gerekçeyle işlemlerini gerçekleştiremeyenler için geç başvuru sayfası açılacak.

KPSS Önlisans Geç Başvuruları 10 Eylül'de Başlıyor

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı'nın resmi sayfasından yapılan bilgilendirmede KPSS Ön Lisans Geç başvuru işlemleri 10 Eylül ile 11 Eylül 2020 tarihleri arasında ais.osym.gov.tr adresinden gerçekleşecek.

Geç Başvuru işlemlerine dair yapılan resmi bilgilendirmede, "Başvuru süresi içinde başvurusunu yapmayan adaylar, geç başvuru günlerinde sınava başvurularını yapabileceklerdir. Geç başvuru günlerinde yapılan başvurularda sınav ücreti, geç başvuru günlerinde ÖSYM’nin internet sayfasında e-İŞLEMLER’de yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı/banka kartı ile ödenmelidir. Bankalardan ücret ödemesi yapılmamalıdır. Geç başvuru günlerinde başvurusunu yaptığı hâlde sınav ücretini geç başvuru günlerinde yatırmayan adayların başvuru bilgileri silinecektir.Yurt dışından sınava başvuran adaylar sınav ücretini, ÖSYM’nin internet sayfasında e-İŞLEMLER’de yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı/banka kartı ile TL olarak yatıracaklardır." ifadeleri yer aldı.