KPSS 2020/4 Tercihi Yapacaklar Dikkat: İşte Son Atamadaki Taban Puanlar

KPSS 2020/4 tercihleri kapsamında Sağlık Bakanlığı , en az lise mezunu 8844 personel alımı yapıyor. Farklı kadrolara yapılan alımda en çok merak edilen konu, KPSS puanının kaça kadar düşeceği konusu oldu. İşte son atama sonucunda her kadro için KPSS taban puanı.

KPSS 2020/4 Tercihi Yapacaklar Dikkat: İşte Son Atamadaki Taban Puanlar

KPSS 2020/4 tercihleri devam ediyor: İşte taban puanlar.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, KPSS 2020/4 tercihleri kapsamında en az lise mezunu adaylar arasından sağlık personeli alımı yapılacağına yer verildi. Sağlık kadrolarına yapılan personel alımında başvurular 14 Şubat 2020 günü başladı ve 20 Şubat 'a kadar devam edecek.

Atama sayıları ve kadrolar şu şekilde;

TERCİHLER ÖSYM ÜZERİNDEN

ÖSYM resmi internet adresi , Aday İşlemleri Sistemi üzerinden tercihler alınmaya devam ederken adaylar , bir önceki tercih döneminde KPSS puanının kaça kadar düştüğünü araştırmaya başladı. Biz de Kamu Bülteni olarak bu haberimizde, önceki atama döneminde kadroya göre taban puanlara yer verdik.

Tercih kılavuzu ve başvuru ekranı için TIKLAYIN

SON ATAMA ARALIK AYINDA OLDU

2019 Aralık ayında KPSS 2019/7 tercihleri alındı ve 8845 kamu personeli ataması oldu. Bu tercih döneminde her kadro için KPSS taban puanı aşağıdadır:

Son atama döneminde mezuniyete göre, il il taban puanlar aşağıdadır:

Siz de aşağıdaki yorum kısmından hangi kadroya kaç KPSS ile başvuru yapacağınızı yazabilir diğer adaylarla bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

Kadın erkek sağlık personelleri ve ilana başvuracaklarla bilgi alış verişi için TIKLA KATIL

TERCİH SONUÇLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN