KPSS 2020/3 Tercih İşlemleri Yarın Başlıyor! İşte Mezuniyet Şartları ve Diğer Detaylar

KPSS-2020/3 Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'ne sözleşmeli 125 personel alımı için tercih işlemleri başlıyor.

KPSS 2020/3 Tercih İşlemleri Yarın Başlıyor! İşte Mezuniyet Şartları ve Diğer Detaylar

KPSS 2020/3 Tercih İşlemleri Yarın Başlıyor! İşte Mezuniyet Şartları ve Diğer Detaylar

ÖSYM'nin resmi internet sayfası tarafından yapılan duyurunun ardından başvuru şartları netleşen KPSS 2020 3 tercihlerinde süreç başlıyor. İşlemler yarın (8 Ocak) itibariyle başlayacak, 15 Ocak'a kadar ÖSYM'nin ais.osym.gov.tr adresi üzerinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle gerçekleşecek.

YENİ MEMUR ALIMI, ÖZEL SEKTÖR İŞ FIRSATI, ASKERİ PERSONEL, BEKÇİ HABERLERİ VE DAHA FAZLASINI YAKINDAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'ne ön lisans mezunlarından 125 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Başvuru yapacak adaylar www.osym.gov.tr adresinde yayımlanan başvuru genel şartlarının yanı sıra tercih kılavuzunda belirtilen mezuniyet şartları ve diğer detaylara da dikkat etmek durumundalar.  Kılavuzda yer alan bilgilere göre 125 sözleşmeli personel alımında, "Emlak ve Emlak Yönetimi, Gayrimenkul Yönetimi veya Gayrimenkul Yönetimi ve Pazarlama, Tapu ve Kadastro, Tapu Kadastro veya Tapu Kadastro Meslek Yüksekokulu" için kontenjan ayrılmış durumda. Yerleştierme ücreti ise 20 TL olarak belirlendi. Adaylar ÖSYM'nin resmi sayfasından tercihlerini tamamladıktan sonra 16 Ocak 2020 tarihine kadar yerleştirme ücretini yatırmamaları halinde tercih ettikleri pozisyonlara yerleştirme hakkına sahip olsalar dahi ücreti ödemedikleri için bu hakkı kaybedecekler. Konuya dair ÖSYM'den yapılan uyarıda, "Adaylar, tercihlerinin sisteme kaydını yaptıktan sonra kılavuzun son sayfasında belirtilen bankalardan birine veya ÖSYM’nin internet sayfasında yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı/banka kartı ile yerleştirme ücretini (20,00 TL) yatıracaklardır. Yerleştirme ücreti ödeme işlemleri, bankadan ödeme yapacak olan adaylar için 16 Ocak 2020 tarihinde mesai saati bitiminde; ÖSYM’nin internet sayfasında e-İŞLEMLER’de yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı/banka kartı ile ödeme yapacak olan adaylar için 16 Ocak 2020 tarihinde saat 23.59’da sona erecektir. Bu süre içinde yerleştirme ücretini yatırmayan adayların bu yerleştirme için yapmış oldukları tercihleri geçersiz sayılacak, sistemden silinecek ve bu tercihler yerleştirme işlemine alınmayacaktır." denildi.

Detaylı bilgilendirme ve kılavuz için TIKLA.pdf