KPSS 2020/11 Tercih Sonuçları Bekleniyor

KPSS 2020/11 tercihleri geçtiğimiz 16 Eylül günü sona erdi. Başvuruların sona ermesinin üzerinden 8 gün geçmesine rağmen sonuçlar hala açıklanmadı.

KPSS 2020/11 Tercih Sonuçları Bekleniyor

KPSS 2020/11 tercih sonuçları bekleniyor.

Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanan ve ÖSYM 'ye gönderilen kılavuzda, farklı kadrolarda en az lise mezunları arasından 200 memur alımı yapılacağına yer verilmişti. Geçtiğimiz haftalarda yayımlanan ve başvurusu 10 ile 16 Eylül tarihleri arasında yapılan personel alımının sonuçları bekleniyor. 

"Bakanlığımız merkez ve taşra teşkilatı hizmet birimlerinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (A) fıkrası kapsamında istihdam edilmek üzere Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) sonucuna göre ÖSYM tarafından yapılacak merkezi yerleştirme ile ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeylerinde toplam 200 personel alınacaktır." ifadeleri ile yayımlanan kamu personeli alımı ilanında , alınacak adayların istihdam edileceği kadrolara şu şekilde yer verildi:

SONUÇLAR BEKLENİYOR

16 Eylül 2020 tarihine kadar tercihler alındı. 200 memur alımı için tercihlerin yapılmasının ardından on binlerce aday, sonuçların açıklanmasını beklemeye başladı. Tercihlerin üzerinden 8 gün geçmesine rağmen ÖSYM, henüz sonuçları açıklamadı. 

200 memur alımı için tercih sonuçlarının biran önce açıklanması gerekiyor. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA