KPSS 2020/1 Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

KPSS 2020/1 tercihlerinde sona gelindi. Peki KPSS tercihleri saat kaçta bitiyor? KPSS tercih ücreti hangi bankalara yatırılacak? Tercih ücreti için son gün ne zaman? KPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar.

KPSS 2020/1 Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

KPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

KPSS 2020/1 tercihleri 4 Ağustos 2020 günü saat 23.59 'da sona erecek. tercihlerin sona ermesi ile birlikte adaylar , tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağını , memur kadrolarında KPSS 'nin kaça kadar düşeceğini , atamaların ne zaman yapılacağını araştırmaya başladı. Biz de kamubulteni.com olarak bu yazımızda KPSS tercihleri hakkında son bilgilere yer verdik.

KAÇ MEMUR ALIMI YAPILACAK?

KPSS 2020/1 tercihleri ile kamu kurum ve kuruluşlarına;

Lisans mezunu 1539,

Ön Lisans mezunu 912,

Ortaöğretim/Lise mezunu 131

olmak üzere toplamda 2582 kamu personeli ataması yapılacak.

TERCİH ÜCRETİ VAR

KPSS tercihlerini 4 Haziran 2020 saat 23.59 'a kadar ais.osym.gov.tr adresi üzerinden yapan adaylar, daha sonra 5 Ağustos 2020 saat 23.59 'a kadar 20 TL olan tercih ücretini anlaşmalı bankalara yatıracak. Tercih ücretinin aşağıdaki anlaşmalı bankalara yatırılması ile tercihler yapılmış olacak.

"Akbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Albaraka Türk Katılım Bankasının tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Finansbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Halkbank ATM, internet bankacılığı ve şubeler; ING Bank’ın tüm şubeleri ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Vakıf Katılım Bankası’nın tüm şubeleri ve ATM (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM’den ücret yatırılmaz.); ÖSYM Kartlı Ödeme Sistemi (https://odeme.osym.gov.tr/)"

KPSS TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN?

KPSS tercih sonuçları için hneüz tarih belli değil. Bu sene içinde yapılan KPSS tercihlerinde sonuçlar genellikle 10 ile 15 gün aralığında açıklandı. KPSS 2020/1 trecihlerinin de 2 hafta içinde açıklanması bekleniyor.

KPSS PUANI KAÇA KADAR DÜŞER?

Aşağıdaki yorum kısmından başvuru yaptığınız kadroyu ve KPSS puanınızı yazarak diğer adaylarla bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

KPSS TERCİH SONUÇLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN