KPSS 2019/6 Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

KPSS 2019/6 tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS tercihlerinde taban puan kaça kadar düşer? KPSS tercih sonuçlarına nasıl ulaşırım? İşte detaylar.

KPSS 2019/6 Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

KPSS 2019/6 tercih sonuçları bekleniyor.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından bir duyuru yayımlanmış ve 2300 den fazla kadro için tercihler alınmıştı. Tercihlerin alınmasının ardından adaylar , sonuçların ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı. Biz de adayları bilgilendirmek ve onların bilgi alış verişi yapması için bu haberimizi kaleme aldık.

ON BİNLERCE KİŞİ TERCİH YAPTI

KPSS 2019/6 kapsamında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesine çok sayıda şehre farklı kadrolara personel ataması yapılacak.

MÜLAKAT OLMAYACAK

En az lise mezunu adaylar arasından yapılacak memur alımında  KPSS puan sıralamasına göre atama yapılacak. Her kadroya başvuru yapan adaylar sıralanacak ve KPSS 'si yüksek olan adayların ataması yapılacak.

Atamanın ardından adaylar herhangi bir mülakat aşamasına alınmayacak.  

Siz de aşağıdaki yorum kısmından KPSS puanınızı ve başvuru yaptığınız kadroyu yazarak diğer adaylarla bilgi alış verişi yapabilirsiniz.

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KPSS 2019/6 Aile, Çalışma ve Sosyal Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tercihleri 27 Kasım 2019 günü sona erdi. Tercih ücretlerinin yatırılması için son gün ise 28 Kasım 2019 saat 23.59.

Sonuç açıklama tarihi ise henüz belli değil. Sonuç duyurusu geldiği anda ilk sizin haberiniz olsun istiyorsanız mobil uygulamamızı indirin >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN