KPSS 2019/2 Tercihleri Başlıyor

Kamuya en az lise mezunu adaylar arasından mülakatsız memur alımı yapılacak. KPSS 2019/2 tercihleri ile yapılacak memur alımında başvuru tarihi haberimizin devamında.

KPSS 2019/2 Tercihleri Başlıyor

KPSS 2019/2 tercihleri başlıyor.

2019 yılının son merkezi atamaları için açıklama geldi. ÖSYM Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada en az lise mezunu adaylar arasından memur alımı yapılacağına , tercihlerin Aralık ayının ilk günlerinde alınacağına yer verildi. 

ÖSYM DUYURUSU

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada KPSS-2019/2: Devlet Personel Başkanlığı Bazı Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına 2. Yerleştirmeleri için tercihlerin 3 Aralık günü başlayacağına yer verildi.

MÜLAKATSIZ MEMUR ATAMASI YAPILACAK

ÖSYM , 3 Aralık günü KPSS 2019/2 tercih kılavuzunu yayımlayacak. Kılavuzun yayımlanmasının ardından memur alımı tercihleri alınacak. ais.osym.gov.tr adresi üzerinden tercihlerin alınmasının ardından 20 TL tercih ücreti yatırılacak ve tercihler yapılmış olacak.

KPSS tercihleri 3-12 Aralık 2019 tarihleri arasında alınacak.

İlana başvuracak adaylar bu adreste >>  TIKLA KATIL

BELEDİYELER DE ALIM YAPACAK

KPSS 2019/2 tercihleri öncesi bir değişiklik yapıldı. Yapılan değişiklik sonrası belediyelere yazı gönderildi ve belediyelerin kadro taleplerini Devlet Personel Başkanlığı 'na iletmesi istendi. KPSS 2019/2 'de belediye memur kadrolarına atamalar yapılacak.

TERCİH ROBOTU

e-Devlet , 2 yıldır KPSS tercih robotu hazırlamıyor. KPSS 2019/2 'de de tercih robotu yayımlanmayacak.

TERCİH KILAVUZU GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN