KPSS 2019/2 1743 Memur Alımı Tercih Sonuçları Bekleniyor

KPSS 2019/2 tercih sonuçları için geri sayım devam ediyor. Peki tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Sonuçlar nasıl duyurulacak? İşte detaylar.

KPSS 2019/2 1743 Memur Alımı Tercih Sonuçları Bekleniyor

KPSS 2019/2 tercih sonuçları bekleniyor.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından geçtiğimiz hafta KPSS tercihleri alındı. 12 Aralık 2019 tarihinde başvurular sona erdi ve tercih sonuçları için geri sayım başladı. Kamu kurum ve kuruluşları bünyesine sözleşmeli olarak yapılan kamu personeli alımında adaylar KPSS puan sıralamasına göre alınacak.

MÜLAKAT YOK

Adaylar , tercih ettikleri kadrolara, KPSS puan üstünlüğüne göre atanacak. Atamalar sonrası adaylar herhangi bir mülakata alınmayacak. Güvenlik soruşturmasının yapılmasının ardından da adaylar işbaşı yapacak.

SONUÇLAR BEKLENİYOR

KPSS 2019/2 tercih sonuçları için bekleyiş sürüyor. ÖSYM , sonuçlar için net tarih vermedi. Ağustos ayında yapılan 12 bin sağlıkçının ataması 7 gün içinde açıklandı. Başvurusu 12 Aralık günü biten 1743 memur alımında da sonuçların 20 Aralık Cuma 'ya kadar açıklanması bekleniyor. 

Siz de aşağıdaki yorum kısmından başvuru yaptığınız kadroları ve KPSS puanınızı yazarak diğer adaylarla bilgi alış verişi yapabilirsiniz.

Sonuç duyurusu geldiği anda bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin >

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN