KPSS 1. Yerleştirme ile Memur Alımı Tercih Süreci 23 Temmuz'da Başlıyor! KPSS 2020/9 Tercihleri ise Devam Ediyor

KPSS 1. Tercih süreci için geri sayım sona eriyor. Ortaöğretim, Önlisans ve Lisans KPSS ile kamu kurum ve kuruluşlarına mülakat şartsız KPSS puanlarıyla memur alımı için tercihler 23 Temmuz'da başlayacak. Bu arada açıktan memur alımı duyuruları da yayımlandı. KPSS 2020/9 MGM sözleşmeli personel alımı için tercih işlemleri devam ediyor.

KPSS 1. Yerleştirme ile Memur Alımı Tercih Süreci 23 Temmuz'da Başlıyor! KPSS 2020/9 Tercihleri ise Devam Ediyor

KPSS 1. Yerleştirme Tercih İşlemleri 23 Temmuz'da Başlayacak

Kamu Personeli Seçme Sınavı Sonuçlarıyla mülakatsız kamu kurum ve kuruluşlarına memur alımı için tercih süreci 23 Temmuz'da başlıyor. KPSS 1. yerleştirme işlemleriyle ilgili açıklama geçtiğimiz günlerde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'tan gelmişti. KPSS tercih tarihlerinin değiştirildiğine dikkat çeken açıklamada; KPSS 1. yerleştirme tercihlerinin ÖSYM'nin resmi sayfası üzerinden 23 Temmuz'da başlayacağı ve 4 Ağustos'a kadar süreceği belirtilmişti.

KPSS 2. Yerleştirme Tarihleri de Açıklandı

Kamu Personeli Seçme Sınavına giren milyonlarca memur adayını doğrudan ilgilendiren tercih sürecinin 2. yerleştirme işlemleri için kamu kurum ve kuruluşlarından personel talepleri 1 Eylül'de alınmaya başlanacak. Kamu kurumları personel ihtiyaçlarını 1 Eylül ile 13 Kasım tarihleri arasında bakanlığa bildirecek. Adayların tercihleri ise 30 Aralık'ta alınmaya başlanacak. Bakan Selçuk'un yaptığı açıklamalara göre tercihler 30 Aralık ile 7 Ocak tarihleri arasında alınacak.

Bakanlık Açıklamasında, "KPSS-2020/1 için kurumların yerleştirme talepleri tamamlandı. Adaylar tercihlerini 23 Temmuz-4 Ağustos tarihlerinde yapabilecek. KPSS-2020/2 için kurumlar talepleri 1 Eylül'den başlayıp 13 Kasım'a kadar bildirebilecek. Adaylar ise tercih işlemlerini 30 Aralık 2020-7 Ocak 2021 tarihleri arasında gerçekleştirebilecek." ifadeleri görüldü.

YENİ MEMUR ALIMI DUYURULARI YAYIMLANDI

Türk Patent ve Marka Kurumu Memur Alımı Yapacak

Gebze Belediyesi'ne zabıta memuru alımı yapılacak. Gebze Belediyesi memur alımı başvuru şartları ve diğer detaylar için TIKLAYINIZ. Türk Patent ve Marka Kurumu Memur alımı yapacak. Türk Patent ve Marka Kurumu memur alımı başvuru genel şartları ve diğer detaylar için TIKLAYINIZ.  Trakya Üniversitesi'ne 270 sözleşmeli personel alınacak. Trakya Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuru şartları ve diğer detaylar için TIKLAYINIZ.

KPSS 2020/9 Tarım ve Orman Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı Tercihleri Sürüyor

KPSS 2020/9 Tarım ve Orman Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sözleşmeli personel alımı için 8 Temmuz tarihinde başlayan tercih işlemlerri 13 Temmuz'a kadar ÖSYM resmi sayfasından devam edecek. KPSS 2020/9 sözleşmeli personel alımıyla ilgili gelişmeler ve başvuru kılavuzuna ÖSYM'nin resmi internet sayfasından (www.osym.gov.tr) erişilebilir. 

YENİ MEMUR ALIMLARINI TAKİP ETMEK, KADIN ERKEK DİĞER ADAYLARLA BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK İÇİN TIKLA VE ÜCRETSİZ KATIL.