İçişleri Bakanlığı ve 112 Çağrı Merkezi Personel Alımı Sonuç Tarihi ve KPSS Taban Puanı Tahmini

İçişleri Bakanlığı 1772 personel alımı için başvuruda sona gelindi. Başvurularda sona gelinmesi ile adaylar, sonuçların ne zaman açıklanacağını, hangi kadronun kaç KPSS ile kapatacağını araştırmaya başladı.

İçişleri Bakanlığı ve 112 Çağrı Merkezi Personel Alımı Sonuç Tarihi ve KPSS Taban Puanı Tahmini

İçişleri Bakanlığı personel alımı sonuç tarihi ve taban puanları beklentisi.

İçişleri Bakanlığı 1772 kamu personeli alımı başvurusu bugün sona erdi. 29 Ocak tarihi itibarıyla başvuruların sona ermesinin ardından adaylar, başvuru sonuçlarının açıklanmasını beklemeye başlayacak. Başvurusunu yapan on binlerce kişi ise ilanın başvuru sonuçlarının, KPSS taban puanlarının ne zaman açıklanacağını, her kadro için KPSS şartının kaça kadar düşeceğini araştırmaya başladı. Biz de Kamu Bülteni olarak bu yazımızda İçişleri Bakanlığ 1772 personel alımı ilanının başvuru bilgilerine yer verdik.

BAŞVURU SON

İlana başvurular 29 Ocak 2021 günü sona erecek.

SONUÇ TARİHİ

İçişleri personel alımı kılavuzunda sonuçların 5 Mart tarihinde açıklanacağı, sözlü mülakatların ise 22 Mart-08 Nisan 2021 tarihleri arasında yapılacağına yer verildi. Ancak İçişleri daha önceki ilanlarında, başvuruların sona ermesinden sonraki 1 hafta 10 gün içinde her kadro için KPSS taban puanlarını ve mülakata gireceklerin listesini açıklıyor. 5 Mart günü ise sıralamaya giren adayların mülakata gireceği yer ve tarih ile saat veriliyor. Bu nedenle sonuçların 5 ile 12 Şubat tarihleri arasında açıklanması bekleniyor. Sonuçlar açıklandığında bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

KPSS TABAN PUANLARI

Her kadro için  alınacak sayının 5 katı aday mülakata çağrılacak. Siz hangi şehre kaç puanla başvuru yaptınız? İlana başvuran diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLAYIN

GEÇEN SEFER YAPILAN ALIMIN SONUÇLARI

Bakanlık Merkez Teşkilatında İlan Edilen Pozisyonlar İçin Giriş(Sözlü) Sınavına Katılmaya Hak Kazanan Adaylara Ait Listeler için aşağıdaki kadroların üzerine tıklayın.

ARŞİV UZMANI
ŞEHİR PLANCISI
MÜHENDİS(HARİTA)
TEKNİKER(HARİTA)

81 İl Valiliği 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlükleri Emrinde  İlan Edilen Pozisyonlar İçin Giriş(Sözlü) Sınavına Katılmaya Hak Kazanan Adaylara Ait Listeler için aşağıdaki kadroların üzerine tıklayın.

MÜHENDİS(ELEKTRİK-ELEKTRONİK)
TEKNİKER(BİLGİSAYAR)
TEKNİSYEN(ELEKTRİK-ELEKTRONİK)
BÜRO PERSONELİ(LİSANS)
BÜRO PERSONELİ(ÖNLİSANS)