DHMİ ve TCDD'ye 895 Personel-Kadro Dağılımı Açıklandı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü ile TCDD bünyesinde memur kadroları açıldı ve kadro dağılımı duyuruldu. İşte o kadrolar.

DHMİ ve TCDD'ye 895 Personel-Kadro Dağılımı Açıklandı

DHMİ 628, TCDD 'ye 267 personel kadrosu.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü ve TCDD tarafından bir açıklama yapıldı. Resmi Gazete 'de yayımlanan kararda Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü'nde boşta bulunan 628 kadroya yer verildi.

Resmi Gazete 'nin bugünkü sayısında yayımlanan karar şu şekilde;

Kamu İktisadi Teşebbüsleri ve bağlı ortaklıklarda ise yukarıda belirtilen işlemler 399 sayılı KHK kapsamında yapılmaktadır.

Kamu İktisadi Teşebbüsleri ve bağlı ortaklıklarda 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilecek personelin kadroları ve sözleşmeli personel pozisyonlarının ihdası ile ihdas edilmiş kadro ve pozisyonların iptal ve değişiklikleri Cumhurbaşkanı Kararı ile yapılmaktadır.

iŞTE DHMİ KADROLARI

Yayımlanan duyuruya baktığımızda DHMİ bünyesinde 150 Hava Trafik Kontrolörü, 10 uzman, 64 ARFF memuru, 40 şef, 100 AIM memuru, 70 Apron Memuru, 30 Bilgisayar İşletmeni, 34 Mühendis alımı, 90 tekniker alımı ve 40 teknisyen alımı yapılacak. ,

İŞTE TCDD KADROLARI

TCDD'de ise 47 başuzman, 15 müdür,  10 müşavir, 26 memur, 18 başteknisyen, 120 vagon teknisyeni, 20 YHT makinisti, 2 psikolog ve 3 servis şoförü kadrosu ihdas edildi.

İHDAS NE DEMEK?

İhdas, kadro ayrılması demektir. Ayrılan kadrolara personel istihdamı yapılacaktır.

İLANLAR GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN