ATK'na Ortaöğretim Düzeyinden KPSS ile Büro Memuru , İKM ve Hizmetli Alımı Yapılacak

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığı'nın taşra teşkilatın 57 sözleşmeli personel alımına sözlü sınavla personel alımı yapılacak. ATK Büro memuru alımı, hizmetli alımı, infaz ve koruma memuru alımı ve daha fazlasıyla ilgili tüm detaylar kamu bülteni haber sitesinde.

ATK'na Ortaöğretim Düzeyinden KPSS ile Büro Memuru , İKM ve Hizmetli Alımı Yapılacak

Adli Tıp Kurumu'na İKM ve Büro Memuru Alımına Yoğun İlgi

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığı'nın taşra teşkilatın 57 sözleşmeli personel alımına sözlü sınavla personel alımı yapılacak. Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda, alımla ilgili, "Adli Tıp Kurumu Başkanlığınca yapılacak sözlü sınavlara 2018 yılı KPSS’ye giren ve her pozisyon için aranan puan türünden en az 70 puan alan adaylar başvurabilecektir. Başvuruda bulunacakların Adalet Bakanlığı Memur Sınav, Atama ve Nakil Yönetmeliği’nin 5 ve 6’ıncı maddelerinde yazılı olan şartlar ile bu ilanın 4’üncü maddesinde belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir.Sözlü sınavlara, merkezi sınavda alınan puanlar esas olmak kaydıyla, en yüksek puandan başlamak üzere Biyolog, Diğer Teknik Hizmetler Personeli (Kimyager), Büro Personeli, Destek Personeli, Teknisyen, Hemşire, Laborant, Sağlık Teknikeri ve Diğer sağlık Personeli (Sağlık Teknisyeni) pozisyonları için ilan edilen pozisyon sayısının 10 katı, İnfaz ve Koruma Memuru pozisyonu için ilan edilen pozisyon sayısının 5 katı kadar aday çağrılacaktır." ifadelerine yer verilirken, başvuru yapacak adayların başvuru genel ve özel şartlarını dikkatle incelemesi gerektiği vurgulandı.

İLKOKUL, LİSE, ÖNLİSANS, LİSANS DÜZEYİNDEN YENİ İŞ HABERLERİ YAYIMLANDI. TIKLA VE KATIL, HİÇ BİR DUYURUYU KAÇIRMA.

İlgili alıma başvuru yapacak adaylarda aranacak genel şartlar aşağıdaki gibi olacak: 

Adli Tıp Kurumu Taşra Teşkilatına Biyolog, Kimyager, Büro Personeli, Hizmetli, Şoför, Teknisyen, Laborant, İnfaz ve Koruma Memuru, Sağlık Teknikeri, Sağlık Teknisyeni unvanlarında alım yapılacak. Başvuru yapacak adayların başvuru genel şartlarının yanı sıra özel şartları da dikkatle incelemesi gerekiyor. Başvurular, Başvurular 26 Ağustos 2019 günü saat 10:00'da başlayıp, 06 Eylül 2019 günü saat 17:00 itibarıyla sona erecek. Başvuru işlemleri atk.gov.tr adresinden yapılabilecek. Ortaöğretim düzeyinden yapılacak alımlara adayların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Detaylı bilgilendirme ve sürece dair tüm gelişmeler atk.gov.tr adresinden takip edilebilecek.

ORTAÖĞRETİM DÜZEYİNDEN ALIMLAR YAPILACAK