Yerli Otomobil Fabrikasına 4000 Personel Alımı Yapılacak (TOGG İş İlanları Başvurusu Nasıl?)

Yerli otomobilin üretileceği fabrikaya personel alımı hakkında açıklama geldi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varan, 4 bin personel alımı yapılacağını söyledi.

Yerli Otomobil Fabrikasına 4000 Personel Alımı Yapılacak (TOGG İş İlanları Başvurusu Nasıl?)

Yerli otomobil fabrikasına personel alımı ve yerli otonun fiyatı ile ilgili açıklama geldi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank bir son dakika açıklamasında bulundu. Bakan Varank katıldığı canlı yayında yerli otomobilin fiyatı ve personel alımı için önemli ifadeler kullandı.

İlanlar art arda yayımlandı. Takip için TIKLAYIN

FİYATI NE KADAR OLACAK?

Bakan Varank yerli otomobilin fiyatı ile ilgili gelen soruya, "Tamamen yeni teknoloji ile yola çıkacağız. 2022'nin son çeyreğinde seri üretim başlar. Bunun milli bir araç olması çok önemli. Aracın fiyatı rekabetçi olacak. Sınıfındaki araçlarla rekabetçi olacak." şeklinde cevap verdi.

4 BİN PERSONEL ALIMI YAPILACAK

VBakan Varank açıklamasının devamında personel alımına da değindi ve TOGG bünyesine 4 bin personel alımı yapılacğaına yer verildi. Bakan, "Burada çalışmak isteyenler için, 4000 kişilik istihdam sağlanacak. 18 aylık süreçte istihdam çağrısı sürecek." dedi.

İŞ BAŞVURU DETAYLARI

Bu açıklama sonrası iş arayan vatandaşlar, TOGG personel alımına nasıl başvuru yapacaklarını araştırmaya başladı. Biz de adaylara başvuruda yardımcı olması için sabah saatlerinde yazımızı kaleme almıştık. İş başvuru detayları ve başvuru sayfası adımları için TIKLAYIN

İLAN NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

TOGG iş ilanları sayfasında henüz personel alımı duyurusu gelmedi. Fabrikanın açılmasına yakın dönemde personel alımları yayımlanmaya başlayacak. İlanlar geldiği anda bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN