Yeni Havalimanı'na Bin Kişi Daha Alınacak

İstanbul'a kurulan ve yıl sonuna doğru faaliyete geçecek olan yeni Havalimanına 1000 personel daha alınıyor. En az lise mezunuadaylar arasından yapılan alımda KPSS şartı yok. Başvuru detayları haberimizde.

Yeni Havalimanı'na Bin Kişi Daha Alınacak

Yeni Havalimanı 'nda güvenlik görevlisi alımı yapılıyor.

Havaalanlarının güvenliğinden sorumlu olan İGA Güvenlik, İstanbul 'da yeni açılacak olan 3. Havalimanına 3500 güvenlik görevlisi alımı için geçtiğimiz aylarda ilan yayımladı. İlanın yayımlanmasının ardından binlerce kişi yeni havaalanında güvnelik görevlisi olabilmek için başvurusunu yaptı. Başvuru süreci hala devam ederken İGA Güvenlik, bu süre içinde başvuru yapan adayları, ön görüşme için çağırdı ve 2500 kişilik bir takım oluşturdu. Kalan 1000 kişinin de tamamlanması için çalışmalara hız verildi.

Yeni havalimanında güvenlik personeli olarak görev yapmak isteyen personeller, aşağıda verildiği gibi başvurusunu yapacak. Başvuruyu yapan adaylar, daha sonra İGA Güvenlik Hizmetleri A.Ş. tarafından aranacak ve görüşme için çağrılacak. Yapılan ön görüşme sonrası şartlara uyan ve pozisyon için uygun görülen adaylar işe alınacak.

KİMLER BAŞVURABİLİR?

İlana başvuru yapmak için adayların bazı şartları taşıyor olması gerekmektedir. Öncelikle adayların en az Pasgol lise mezunu olması gerekirken 5188 sayılı yasaya göre özel güvenlik kimlik kartına sahip olması bir diğer kriter.  Tercihen Sivil Havacılık (SHT 17.2) Sertifikası olan adaylarda aranan diğer şartlar ise şu şekilde;

  • Tercihen 35 yaşını geçmemiş,
  • Boy kilo orantısı,
  • Erkek adaylar için zorunlu askerlik hizmetini tamamlamış,
  • Diksiyonu düzgün olması,
  • Sözlü iletişim kabiliyeti yüksek olması ve ikili ilişkisi iyi olması,
  • 8 saat vardiyalı çalışabilecek olması,

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Yeni havalimanında güvenlik görevlisi olmak isteyen adaylar, başvurusunu internet üzerinden gerçekleştirecek. Aşağıda verilen bağlantı adresini kopyalayın ve yeni sekmede açın. Açılan kariyer sayfasına üye olun ve başvurunuzu buradan yapın. Başvurunuzun kabul görmesi durumunda İGA Güvenlik sizinle iletişime geçecek.

https://goo.gl/1im9Ve

MEMUR, PERSONEL, ASKER VE POLİS ALIMLARI KAMUBULTENİ'NDE. İLANLARDAN BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN;

Kamubulteni.com | Ankara