Üniversiteye En Az İlkokul Mezunu 49 Büro Memuru Alımı | İŞKUR'dan

Koç Üniversitesi en az ilkokul mezunu adaylar arasından büro memuru kadrosunda istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. İlan İŞKUR'da yayımlandı.

Üniversiteye En Az İlkokul Mezunu 49 Büro Memuru Alımı | İŞKUR'dan

Koç Üniversitesi en az ilkokul mezunu adaylar arasından büro memuru alımı yapıyor.

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası aracılığıyla yeni bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda Koç Üniversitesi, en az ilkokul mezunu adaylar arasından büro memuru kadrosunda istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. İlanın yayımlanmasının ardından biz de Kamubulteni.com olarak takipçilerimize ilanı ulaştırıyoruz.

KOÇ ÜNİVERSİTESİ NEREDE? DEVLET Mİ ÖZEL ÜNİVERSİTE Mİ?

Koç Üniversitesi devlet üniversitesi değildir. Özel bir üniversite olan Koç Üniversitesi, faaliyetlerini devletin koyduğu sınırlar içinde devam ettirmektedir. İstanbul 'da bulunan Koç Üniversitesinin açık adresi şu şekilde; Rumelifeneri Mahallesi, Sarıyer Rumeli Feneri Yolu, 34450 Sarıyer/İstanbul

BÜRO MEMURU KADROSUNA ALIM YAPILIYOR

İŞKUR aracılığıyla ilan yayımlayan Koç Üniversitesi, büro memuru kadrosunda istihdam etmek üzere 49 adet yeni personel alımı yapacağını duyurdu.

BAŞVURU ŞARTLARI

Koç Üniversitesi tarafından yayımlanan ilanda başvuru şartlarına ilişkin bir bilgilendirme yapılmadı. En az ilkokul mezunu adaylar arasından yapılan alımda herhangi bir sınav ve yaş şartı da yok.

Çalışma Adresi    :    SARIYER İSTANBUL / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkamet İlçeleri    :    BAKIRKÖY ,  BEŞİKTAŞ ,  BEYKOZ ,  BEYOĞLU ,  ÇATALCA ,  EYÜP ,  FATİH ,  GAZİOSMANPAŞA ,  KADIKÖY ,  KARTAL ,  SARIYER ,  SİLİVRİ ,  ŞİLE ,  ŞİŞLİ ,  ÜSKÜDAR ,  ZEYTİNBURNU ,  BÜYÜKÇEKMECE ,  KAĞITHANE ,  KÜÇÜKÇEKMECE ,  PENDİK ,  ÜMRANİYE ,  BAYRAMPAŞA ,  AVCILAR ,  BAĞCILAR ,  BAHÇELİEVLER ,  GÜNGÖREN ,  MALTEPE ,  SULTANBEYLİ ,  TUZLA ,  ESENLER ,  ATAŞEHİR ,  SANCAKTEPE ,  ÇEKMEKÖY ,  BAŞAKŞEHİR ,  ESENYURT ,  BEYLİKDÜZÜ ,  ARNAVUTKÖY ,  SULTANGAZİ ,  İSTANBUL/MERKEZ.

BAŞVURU ŞEKLİ

Koç Üniversitesi en az ilkokul mezunu büro memuru alımı başvurusu İşKUR üzerinden yapılmaktadır. Aşağıdaki bağlantı adresini kopyalayı ve yeni sekmede açın. Açılan sayfada başvurunuzu yapın. İnternet şubesi şifreniz yoksa kendinize en yakın İŞKUR Bölge Müdürlüğüne gidebilirsiniz.

https://goo.gl/DN2biu

YENİ MEMUR ALIMLARINDAN BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN;

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara