Türksat En Az Lise Mezunu 195 Personel Alıyor

TÜRKSAT resmi internet sayfası ile sosyal medya hesapları üzerinden peş peşe yapılan açıklamalara göre 195 personel alımı yapılacak. En az lise mezunu personel alımı kontenjan dağılımı ile şartları haberimizde...

Türksat En Az Lise Mezunu 195 Personel Alıyor

Lise, Önlisans ve Lisans Mezunu Personel Alımı Yapılacak


TÜRKSAT tarafından yayınlanan ilana göre en az lise mezunu personel alımı yapılacağı duyuruldu. İlan edilen 73 ilan için lise, ön lisans ve ağırlıklı olarak da lisans mezunu personel alımı gerçekleştirilecek.

TÜRKSAT Personel Alımı Başvuru Genel Şartları Neler?


TÜRKSAT bünyesine alınacak personel adaylarından öncelikli olarak alanlarına göre mezuniyetlerini tamamlamış olmaları bekleniyor. Diğer taraftan her pozisyon için adaylardan genel itibariyle Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşı olmaları ile kamu haklarından mahrum olmamaları, görevlerini yapmalarına mani olabilecek herhangi bir sağlık problemlerinin bulunmaması ile erkek adayları için askerlik vazifelerini yapmış ya da askerlik ile ilişkilerinin olmaması gerektiği ile ilgili koşulları arıyor.


TÜRKSAT Personel Alımı Başvuru Özel Şartları Neler? 


Alımı gerçekleştirilecek kadrolar için adayların özel olarak arananda tecrübe sahibi olmaları ile yabancı dil biliyor olmaları ve 1 Ocak 1980 tarihinden sonra doğmuş olmaları gerekiyor.


Türksat Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?


Türksat personel alımı başvuruları açısından süreç ilanın yayın tarih olan 6 Eylül 2022 tarihi itibariyle başladı. Başvuruları için herhangi bir süre verilmedi ve yeterli sayıda müracaat gerçekleştirildiğinde başvuru ekranı kapanacaktır. Bu sebeple başvuru yapacak adayların bir an önce müracaat işlemlerini online bir şekilde gerçekleştirmeleri gerekir.