Türk Telekom KPSS'siz 6 Farklı Pozisyonda Personel Alımı Yapacak

Türk Telekom A.Ş.'ye ait 6 farklı unvanda personel alımı yapılacak. Başvuru genel ve özel şartları netleşti. Başvurular kariyer.net üzerinden online olarak yapılabilecek.

Türk Telekom KPSS'siz 6 Farklı Pozisyonda Personel Alımı Yapacak

Türk Telekom A.Ş.'ye ait 6 farklı unvanda personel alımı duyurusu kariyer.net isimli internet sayfası üzerinden yayımlandı. Türk Telekom A.Ş.'nin yayımlanan personel alımı duyurularında Veri Merkezi İletim Planlama ve Operasyon Uzmanı, Operatör servisleri ve yeni nesil uygulamalar uzmanı, network güvenlik danışmanı, Postpaid Customer Retantion Specialist, Pospaid Customer Retention Specialist gibi pozisyonlarda alım yapacağı belirtiliyor. 

Veri Merkezi İletim Planalma ve Operasyon uzmanı pozisyonu için başvuru yapacak adayların ; Network LAN ve WAN ürünlerinin kurulumu, konfigürasyonu, arıza tespiti ve arıza giderimi konusunda en az 5 yıl tecrübe sahibi, CCNP RS ,CCNP Datacenter, tercihen CCIE sertifikalarından en az bir tanesine sahip olan, Cisco Nexus ürün ailesinde en az 2 yıl tecrübeli Network yük dengeleyici cihazlarında en az 2 yıl tecrübeli, İleri derecede İngilizce bilgisine sahip, Tercihen SDN,Vxlan,Pyton konularında tecrübe sahibi, Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış şartlarını yerine getirmesi gerekiyor.

Türk Telekom kariyer Operatör Servisleri ve Yeni Nesil Uygulamalar Uzmanı Alımı için Başvuru yapacak adaylarda aranacak şartlar aşağıdaki gibi olacak: 

  • Üniversitelerin örgün eğitim veren 4 yıllık bölümlerinden mezun (Tercihen İİBF Mezunu, Planlama üzerine Master yapmış olan)
  • Ürün ve Proje Yönetimi alanında en az 2 yıl deneyimli, Bilgi Teknolojileri ve trendleri hakkında bilgi sahibi,
  • İyi derecede yazılı ve sözlü İngilizce bilgisine sahip,
  • İleri düzey MS Office programlarına hakim,
  • Sayısal ve analitik düşünme becerisi güçlü, detaylara özen gösteren,
  • İnsan ilişkileri ve iletişim becerileri güçlü,
  • Takım çalışmasına yatkın, planlama ve organizasyon becerisi yüksek,
  • Sonuç odaklı ve problem çözme yeteneği güçlü,
  • Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış

BAŞVURULAR NEREDEN, NASIL YAPILACAK?

 Başvurular Kariyer.net üzerinden online başvuru şeklinde yapılabiliyor. Başvuru şartlarının tamamı, alımlarla ilgili diğer detaylar ve daha fazlasına https://www.kariyer.net/firma-profil/turk-telekomunikasyon-a-s-14035-4421 adresi üzerinden erişim sağlanabilir.