Türk Hava Yolları'na 1600 Kabin Memuru Alımı Yapılacak

Türk Hava Yollarına kadın-erkek 1600 yeni kabin memuru alımı yapılacağı öğrenildi. THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, THY'de kabin memuru olarak görev yapmak isteyen adaylara 'Yabancı Dil' çağrısında bulundu.

Türk Hava Yolları'na 1600 Kabin Memuru Alımı Yapılacak

Türk Hava Yolları Anonim Ortaklığı'nda 11 bin kabin görevlisi içinde ingilizce dışında ikinci dil bilenlerin sayısı 1193'e yükselirken, THY ingilizce dışında ikinci bir dil daha bilen kabin memuru alımlarında artışa gitmeye hazırlanıyor. Türk Hava Yolları'nın en önemli pazarlarının başında yer alan Uzak Doğu uçuşlarında görevlendirilmek üzere, japonca, çinçe, korece bilen yeni kabin memurları alınacağı bildiriliyor.  THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, kabin memuru alımlarıyla ilgili duyuru bekleyen adayları yakından ilgilendiren açıklamalarda bulundu. Ekşi, "THY bünyesinde 11 bin kabin memuru ile size hizmet ediyoruz. Kabin ekibimizin hepsi İngilizce biliyor.1193'ü İngilizce dışında ilave bir yabancı dil, 112 kişi ise 3. bir yabancı dil konuşuyor. Bu ekibin bir parçası olmak için İngilizcenizi geliştirin" ifadelerini kullandı.

1600 KABİN MEMURU ALINACAK

İstanbul Havalimanı ile beraber filosunu daha da büyütmeye hazırlanan Türk Hava Yolları Kabin görevlisi ihtiyacını karşılamak için 2019 yılı içerisinde 1600 kabin görevlisi alımı daha yapacak.

Türk Hava Yolları Kabin Memuru ve diğer pozisyonlarla ilgili personel alım duyurularını resmi internet sayfası üzerinden yayımlıyor. An itibariyle https://careers.turkishairlines.com/acik-pozisyonlar sayfasında Kaptan Pilot, Uçuş Öğretmeni , Tecrübesiz 2. Pilot gibi pozisyonlarda alım ilanları yer alıyor. Yakın zamanda kabin memuru alımları için de ilanların yayımlanacağı öğrenildi. İlanlar yayımlandığı anda haberdar olmak ve diğer adaylarla bilgi alışverişinde bulunmak için kamu bülteni grubuna katılabilirsiniz. Katılım için TIKLAYIN. Son dakika haberleri, kamuya yeni alımlar, özel sektör iş fırsatları ve daha fazlasından haberdar olmak için Kamu Bülteni uygulamasını indirebilirsiniz. İndirmek için TIKLAYIN.