TÜBİTAK KPSS'siz 105 Kadrolu Kamu İşçisi Alımı İlanı Yayımlandı: İşte İkamet Şartsız İş Başvurusu

TÜBİTAK tarafından yayımlanan duyuruda KPSS puan şartı olmadan kamu işçisi alımı yapılacağına yer verildi. İkamet şartı olmadan yapılacak kadrolu kamu işçisi alımında başvuru bilgileri yazımızda.

TÜBİTAK KPSS'siz 105 Kadrolu Kamu İşçisi Alımı İlanı Yayımlandı: İşte İkamet Şartsız İş Başvurusu

TÜBİTAK KPSS'siz 105 işçi alacak.

TÜBİTAK Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı. 23 Kasım 2020 tarihli kamu ilanında , 2 farklı kadroda istihdam etmek üzere kadrolu kamu işçisi alımı yapılacağına yer verildi. Kocaeli'de bulunan TÜBİTAK BİLİŞİM VE BİLGİ GÜVENLİĞİ İLERİ TEKNOLOJİLER ARAŞTIRMA MERKEZİNE (BİLGEM) BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ENSTİTÜSÜ (BTE)'nde istihdam etmek üzere yapılacak kamu işçisi alımında başvuru bilgileri yazımızda.

BAŞVURU ŞARTLARI

Alım yapılan kadrolar için istenen mezuniyet şartları şu şekilde:

40 Araştırmacı: Lisans Bölümleri Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Fizik Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği veya Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş ya da herhangi bir lisans bölümünden mezun olup bu bölümlerin birinden yüksek lisans veya doktora derecesine sahip olmak.

50 Araştırmacı: Lisans Bölümleri Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği veya Yazılım Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş olmak.

8 Araştırmacı: Lisans Bölümleri Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, ElektrikElektronik Mühendisliği veya Yazılım Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş olmak.

3 Teknisyen: Önlisans Bölümleri Elektronik Teknolojisi, ElektrikElektronik, Elektrik-Elektronik Teknikerliği, Elektronik, Endüstriyel Elektronik, Endüstriyel Elektronik (Uzaktan Eğitim) veya Elektronik Yüksek Teknisyenliği bölümlerinden birini bitirmiş olmak.

4 Teknisyen: Önlisans Bölümleri Elektrik, Elektronik Teknolojisi, Elektronik Haberleşme Teknolojisi, Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi veya Raylı Sistemler Elektrik ve Elektronik Teknolojisi bölümlerinden birini bitirmiş olmak.

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

İlana başvuru yapacak adayların 14 Aralık tarihine kadar https://kariyer.sage.tubitak.gov.tr adresi üzerinden müracaatını yapması gerekmektedir. 

Başvuru özel şartları ve ilan metni için TIKLAYIN.PDF