Onur Air Lise Mezunlarından Kabin Memuru Alımı Yapacak

Onur Air Taşımacılık A.Ş. en az lise ve dengi okullardan mezun kabin memuru alımı yapılacağını duyurdu.

Onur Air Lise Mezunlarından Kabin Memuru Alımı Yapacak

Onur Air Lise Mezunlarından Kabin Memuru Alımı Yapacak

Onur Air Taşımacılık A.Ş. en az lise ve dengi okullardan mezun kabin memuru alımı yapılacağını duyurdu. Kariyer.net isimli internet sitesi üzerinden yeni kabin memuru alımı duyurusu yayımlayan firma, Antalya'da ikamet eden ya da edebilecek , T.C. vatandaşı olup pasaport sahibi olan, 1989-1999 yılları arasında doğmuş, erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış ya da en az 1 yıl tecilli olan kabin memuru alacağını duyurdu.

İlkokul, Ortaokul, Önlisans ve Lisans Düzeyinden Yeni İş Haberlerini Takip etmek için TIKLA.

Adayların taşıması gereken fiziki özellikler kısmında , "Sağlık durumu uçuşa elverişli, (Adaylardan işe başlamadan önce Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından yetkilendirilmiş hastanelerden uçuşa uygun olduğuna dair sağlık raporu almaları ve raporlarını Onur Air işyeri hekimliğine onaylatmaları gerekmektedir.) - Kadın adaylar için 1.60-1.80 cm, erkek adaylar için 1.70-1.92 cm boy aralığında, - Onur Air tarafından yapılacak olan boy-kilo ölçümünde boy ve kilosu orantılı, - Onur Air üniforması giyildiğinde vücudunun görünen yerlerinde dövme veya piercing bulunmayan," şartları yer alırken, alım yapılacak kişi sayısı konusunda bilgi verilmedi.

Onur Air Kabin memuru alımı Başvuru işlemleri https://www.kariyer.net/is-ilani/onur-air-tasimacilika-s-kabin-memuru-antalya-2291208 adresinden yapılabilecek.