Lise Mezunlarına Kamuda KPSS Şartsız Kadrolu İşçi Olma Fırsatı! Başvurular İŞKUR Üzerinden Yapılacak

Kamu kurum ve kuruluşlarının sürekli işçi, memur ve sözleşmeli personel alımlarıyla ilgili yeni gelişmeleri siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşmayı sürdürüyoruz. Geçtiğimiz günlerde TCDD 'nin 437 kamu işçisi alımı yapacağına dair haberi sizlerle paylaşmıştık. Bir çok adayı başvuru linki ve başvuru şartlaıryla ilgili yorumda bulundu. TCDD'nin sürekli işçi alımı başvuru işlemleri İŞKUR resmi internet sayfasından KPSS şartı aranmaksızın yapılacak. Başvuru işlemleri Nisan ayında başlayacak. İşte det

Lise Mezunlarına Kamuda KPSS Şartsız Kadrolu İşçi Olma Fırsatı! Başvurular İŞKUR Üzerinden Yapılacak

Lise Mezunlarına Kamuda İşçi Olma Fırsatı! Başvurular İŞKUR Üzerinden Yapılacak

Kamu kurum ve kuruluşlarının sürekli işçi, memur ve sözleşmeli personel alımlarıyla ilgili yeni gelişmeleri siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşmayı sürdürüyoruz. Geçtiğimiz günlerde TCDD 'nin 437 kamu işçisi alımı yapacağına dair haberi sizlerle paylaşmıştık. Bir çok adayı başvuru linki ve başvuru şartlaıryla ilgili yorumda bulundu. TCDD'nin sürekli işçi alımı başvuru işlemleri İŞKUR resmi internet sayfasından KPSS şartı aranmaksızın yapılacak. Başvuru işlemleri Nisan ayında başlayacak. İşte detaylar...

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları'na Meslek lisesi mezunlarından KPSS şartsız 437 sürekli işçi alımı gerçekleştirilecek. 

Hemen Katıl! İlkokul, Lise, Önlisans, Lisans düzeyinden iş fırsatları ve daha fazlasını kaçırmamak için takip et!

TCDD'den resmi internet sayfasından kısa süre önce yapılan resmi duyuruda alımla ilgili 'TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLET DEMİRYOLLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞYERLERİNE BELİRSİZ SÜRELİ İŞ SÖZLEŞMESİYLE 86 TREN TEŞKİL İŞÇİSİ, 42 DEMİRYOLU YOL YAPIM, BAKIM VE ONARIM MAKİNESİ OPERATÖRÜ, 188 DEMİRYOLU HATTI BAKIM ONARIMCISI, 40 LİMAN VİNÇ OPERATÖRÜ (RTG CE SSG)  OLMAK ÜZERE TOPLAM 356 İŞÇİ ALINACAKTIR.' ifadelerine yer verilirken, başvuru yapacak adayların erkek olması, 36 yaşından gün almamış olması, başvuru kılavuzunda belirtilen bölümlerden emzun olması gerektiği, başvuru işlemlerinin 9 Nisan 2019 tarihinde başlayacağı 14 Nisan 2019 tarihine kadar devam edeceği belirtildi.  Alım yapılacak şehirler ve kontenjan dağılımına aşağıdaki linkten erişim sağlayabilirsiniz.

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni mobil uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

BAŞVURU KILAVUZU İÇİN TIKLAYIN

Kamu Bülteni Mobil Uygulamasını İndirmek için TIKLA.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA