Lise Mezunlarına Devlette Kadrolu İş Fırsatı - Başvurular İŞKUR'dan Yapılacak, KPSS Şartı Yok

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü'ne kadrolu işçi alımı için başvurular İŞKUR üzerinden 9 Nisan 2019 tarihinde başlayacak.

Lise Mezunlarına Devlette Kadrolu İş Fırsatı - Başvurular İŞKUR'dan Yapılacak, KPSS Şartı Yok

Lise Mezunlarına Devlette Kadrolu İş Fırsatı KPSS Şartı Yok

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü'ne kadrolu işçi alımı için başvurular İŞKUR üzerinden 9 Nisan 2019 tarihinde başlayacak. TCDD'den yapılan duyuruda, İllerdeki  müdürlüklere, 86 tren teşkil işçisi, 42 demiryolu yol yapım, bakım ve onarım makinesi operatörü, 188 demiryolu hattı bakım onarımcısı, 40 liman vinç operatörü olmak üzere 356 sürekli işçi alımı yapılacağı, işçi alımı için başvuruların 9 Nisan 2019 ile 15 Nisan 2019 tarihleri arasında İŞKUR resmi internet sitesi ve İŞKUR müdürlükleri aracılığıyla yapılacağı belirtildi. TCDD personel alımı için başvurularda KPSS şartı aranmayacak, alımlar kura ile belirlenecek.

İLKOKUL, LİSE, ÖNLİSANS , LİSANS DÜZEYİNDEN İŞ FIRSATI HABERLERİ VE FARKLI ALIMLARI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLA VE KATIL.

Başvuru genel şartlarıyla ilgili resmi duyuruda şu ifadelere yer verildi : 

*Adaylar, İŞKUR’da ilan edilen işgücü taleplerimizden sadece birine müracaat edebilecektir.

*Adaylarda, erkek olma şartı aranmaktadır

* Adaylarda, İŞKUR’da ilan edilen işgücü talebinin son başvuru tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış olmak şartı aranmaktadır

*Adayların, İŞKUR’da ilan edilen işgücü talebinin son başvuru tarihi itibarıyla, ilanda belirtilen öğrenim durumu ve bölümünden mezun olması gerekmektedir.

* İŞKUR’da ortaöğrenim düzeyinde ilan edilen işgücü talebi kapsamında işe başlayıp, işe başladıktan sonra söz konusu işgücü talebinin İŞKUR’da ilan edildiği son başvuru tarihi itibariyle ön lisans veya lisans mezunu olduğu tespit edilenlerin iş sözleşmeleri, 4857 sayılı İş Kanunun 25 inci maddesinin ikinci fıkrası gereğince fesh edilecektir.

*İşgücü Talebimiz ülke düzeyinde yayınlanacaktır.

* İşgücü taleplerimizde KPSS şartı bulunmamaktadır.

TCDD İŞÇİ ALIMI KONTENJAN DAĞILIMI İÇİN TIKLAYIN..pdf

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA