CTE Bir Proje Kapsamında İlan Yayınladı: Personel Alımı Yapılacak

CTE , bir proje kapsamında personel alımı yapacağını duyurdu. KPSS şartı olmadan yapılacak personel alımının detayları haberimizde.

CTE Bir Proje Kapsamında İlan Yayınladı: Personel Alımı Yapılacak

CTE yeni ilan yayınladı.

CTE resmi internet sayfasından yayınlanan duyuruda Dil Asistanı ve Proje Asistanı pozisyonlarında çalıştırmak üzere personel alımı yapılacağına yer verildi. Yayımlanan duyuruda Finlandiya-Estonya Konsorsiyumu ile ortaklaşa yürütülen TR 16 IPA JH 05 19 numaralı Personel Eğitim Merkezlerinin Kurumsal Kapasitesinin Güçlendirilmesi Projesi kapsamında personellerin istihdam edileceğine yer verildi.

"Personel Eğitim Merkezlerinin Kurumsal Kapasitesinin Güçlendirilmesi Projesinde Finlandiyalı Yerleşik Eşleştirme Danışmanı (RTA) ile Beraber İki Yıl Boyunca Görev Yapacak Proje Asistanı (RTAA) ve Dil Asistanı (LA) Alım Duyurusu" başlığı ile yayınlanan duyuru şu şekilde;

Genel Müdürlüğümüzün faydalanıcısı olduğu ve IPA 2 (Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı) dönemi 2016 yılı programı kapsamında eşleştirme ortağı Finlandiya-Estonya Konsorsiyumu ile ortaklaşa yürütülen TR 16 IPA JH 05 19 numaralı Personel Eğitim Merkezlerinin Kurumsal Kapasitesinin Güçlendirilmesi Projesinde Finlandiyalı yerleşik eşleştirme danışmanı (RTA) ile beraber iki yıl boyunca görev yapacak proje asistanı (RTAA) ve dil asistanı (LA) alımı yapılacaktır.Başvurular başlamış olup 06 Ekim 2019 saat 17:30 'a kadar devam edecektir.Başvuru için detaylı bilgiler ilanda yer almaktadır.

Vacancy Announcement for LA (Dil Asistanı)

Vacancy Announcement for RTAA (Proje Asistanı)

İKİ BAKANLIĞA MEMUR ALIMI

İçişleri Bakanlığı ile Tarım Bakanlığı KPSS siz ve 60 KPSS ile kamu personeli alıyor. İlan detayları için TIKLAYIN

12500 BİN YENİ POLİS ALIMI

EGM bünyesine 10 bin POMEM polis alınacak.

10 bin polis alımı detayları için Tıklayın

2500 polis alımı detayları için Tıklayın

KADIN-ERKEK MEMUR ADAYLARI BU ADRESTE

İlanı bekleyen kadın-erkek adaylarla bilgi alış verişi için TIKLA KATIL

TÜM KAMU İLANLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN