Çalışma Bakanlığı KPSS'siz Danışman Alımı Yapıyor

İŞKUR ve Çalışma Bakanlığı arasındaki işbirliği kapsamında personel alımı yapılacağı bildirildi. Danışman kadrosuna yapılan personel alımında başvuru detayları ve başvuru şartları haberimizde.

Çalışma Bakanlığı KPSS'siz Danışman Alımı Yapıyor

KPSS şartı olmadan danışman alımı yapılıyor.

Türkiye İş Kurumu tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda , danışman kadrosunda istihdam etmek üzere personel alımı yapılacağına yer verildi. Geçici Koruma Altındaki Suriyeliler ve Türk Vatandaşları için İstihdam Desteği Projesi kapsamında yapılan personel alımında adaylar , İŞKUR ve Çalışma Bakanlığı işbirliğinde çalıştırılacak.

Dünya Bankası tarafından yönetilen ve Avrupa Birliği tarafından finanse edilen proje kapsamında yapılacak personel alımında başvuru detayları haberimizde.

BAŞVURU ŞARTLARI

İlana başvuru yapacak adayların aşağıdaki genel şartları taşıması gerekmektedir:

  • Üniversitelerin 4 yıllık ilgili bölümlerinden mezun olmak,
  • En az 2 yıl Uluslararası kurumlar tarafından fonlanmış projelerde Kamu, sivil toplum örgütleri ve/ veya Özel Sektörde satın alma ve sözleşme yönetimi tecrübesi olmak,
  • Koordinasyon, raporlama, proje faaliyetlerinin takip edilmesi ve yürütülmesi ile ilgili tecrübe sahibi olmak,
  • Türkiye’de uygulanan Kamu ihale/satın alma kural ve esasları konusunda temel bilgiye sahibi olmak,
  • Türkçeyi sözlü ve yazılı olarak akıcı kullanabilmek,

HANGİ İLLERE ALIM OLACAK?

İŞKUR tarafından yayımlanan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

"Proje kapsamında, İstanbul, Adana, Gaziantep ve Şanlıurfa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüklerine, ihtiyaç duyulan tüm satın alma ve sözleşmelerin uygulanmasına yönelik faaliyetleri yürütmek, gerekli koordinasyon ve desteği sağlanmak ve teknik danışmanlık sunmak üzere 1 Yerel Satın Alma ve Sözleşme Yönetimi Danışmanının görev almasına ihtiyaç duyulmaktadır."

BAŞVURU

İlana başvuru yapacak adayların  9 Temmuz tarihine kadar CV 'lerini [email protected] adresine  göndermesi ya da özgeçmişlerini "Dış İlişkiler ve Projeler Dairesi Başkanlığı: Emniyet Mahallesi Mevlana Bulvarı (Konya Yolu) No: 42 Yenimahalle / Ankara / Türkiye" adresine teslim etmesi gerekmektedir. 

İlana başvuracak diğer adaylarla bilgi alış verişi için  TIKLAYIN

PERSONEL ALIMLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN  MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN..

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA