Amazon Türkiye Personel Alımı Yapıyor

Amazon Türkiye yeni personel alımı yapacağını duyurdu. Amazon Job üzerinden yayımlanan ilanda alınacak personellerin İstanbul 'da istihdam edileceğine yer verildi.

Amazon Türkiye Personel Alımı Yapıyor

Geçtiğimiz ay Türkiye 'de resmi olarak hizmet vermeye başlayan Amerikalı e-ticaret devi Amazon, yeni personel alımları için ilan yayımladı.

Sadece e ticaret alanında değil yapay zeka destekli akıllı asistanı Alexa ve Echo başta olmak üzere Amazon Prime, Fire TV ve Dash gibi yenilikçi ürünleriyle de bilinen Amazon, bu ürün ve servislerini yerelleştirip, Türkiye'de de sunmak için önemli bir adım attı.

Bloomberg 'de yayımlanan haberde şirket, bu Amazon 'un ürün ve servislerini daha da geliştirmek için yeni personel alımları yapacağını duyurdu. Bu kapsamda Amazon yazılım geliştirme mühendisi alımı yapıyor. Amazon 'un resmi internet sayfas iş ilanları kısmından yayımlanan söz konusu ilanda alınacak personellerin Amazon 'un İstanbul 'da bulunan birimlerinde çalıştırılacak. Alınacak bu kişi Alexa 'nın yerelleştirilmesinde göreve alınacağına yer verildi. 

"Makine Öğrenimi alanında çalışan Alexa Entertainment (Müzik, Video, Kitaplar, Podcast) için otomatik konuşma tanıma ve doğal dil anlama (NLU) mühendislik çözümleri sunmak ister misiniz?" başlığı ile yayımlanan söz konusu ilanda Amazon, İstanbul 'un hem Avrupa hem de Asya yakasında oturan adaylar değerlendirmeye tabi tutulacağını söyledi.

İLAN DETAYLARI

Dünya e ticaret devi Amazon 'un iş ilanında Alexa Entertainment ekibinin kullanıcıların konuşma dillerine odaklanarak, Alexa başta olmak üzere Amazon Echo, Echo Show ve Fire TV gibi ürünleri daha akıllı hale getirmek için çalıştığı vurgulandı.

ŞARTLAR

Bilgisayar ya da buna eşdeğer lisans bölümlerinden mezun olan adaylardan istenen diğer şartlar ise şu şekilde;

"En az 3 yıllık tecrübe, en az bir nesne yönelimli programlama diline (Java, Python, C/C ++ gibi) hakimiyet, maine öğrenimi, büyük veri, ya da büyük ölçekli dağıtılmış sistemler alanında ticari online hizmet deneyimi."

İlana başvurular amazon.jobs adresinden yapılacak.

Kamubulteni.com  | Ankara