Almanya'ya 2500 Euro Maaşla Vasıflı Vasıfsız İşçi Alımı (Obm Türkiye Başvuru)

Almanya 'ya işçi alımı için bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda brüt 2500 euro maaşla Almanya 'da çalıştırmak üzere işçi alımı için başvuruların alındığı bildirildi. Daha önce Obm 'ye başvuru yapanların başvurusunu güncellemesi gerekiyor. İşte Almanya 'ya yapılan işçi alımı detayları.

Almanya'ya 2500 Euro Maaşla Vasıflı Vasıfsız İşçi Alımı (Obm Türkiye Başvuru)

Almanya 'ya işçi alınacak.

Obm Türkiye tarafından vatandaşlara bir mesaj atıldı. Daha önce Almanya işçi alımına başvuru yapan adaylara gönderilen mesajda adayların başvurularını güncellemesi gerektiğine yer verildi. 

BAŞVURUNUN GÜNCELLENMESİ GEREKECEK

Obm tarafındna binlerce kişiye gönderilen mesajda , 2020 yılıne girilmesi nedeniyle vatandaşların başvurularını güncellemesi gerektiğine yer verildi.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Obm Türkiye tarafından Almanya 'ya yapılan işçi alımında başvuru için "Başvurular www.obm-turkiye.com sayfasından yapılacak olup sonraki aşamada yüzyüze görüşme için ofislerimize davet edeceğiz." açıklaması yapıldı.

Başvurunun nasıl yapılacağı konusundaki soruya Obm "Web sayfamızdaki formu doldurmanız gerekiyor. Formu doldurduktan sonra sizden talep edilen evrakları temin etmeniz ve Almanca dilinde evrakların tercümesini yaptırmanız gerekir." şeklinde cevap verdi.

ÜCRET VAR MI?

Almanya 'ya yapılan işçi alımında başvuru ücreti var mı? sorusuna şu şekilde yanıt verildi:

"OBM adını kullanarak başvuru alıp aracılık veya danışmanlık ücreti almak isteyen kişi, kurum ve kuruluşlara ücret ödemeyiniz. OBM merkez ofisinda kendi el yazınız ile ıslak imzalı şekilde doldurmanız gereken bir form bulunmaktadır. Ofisimize gelemeyecek durumda olan kişiler için BFBER AŞ. tarafınıza 100 TL kargo ücreti ile göndermeye ve form takibini sağlayarak bize ulaştırmaya yetkilidir."

İLANA BAŞVURACAKLAR BU SAYFADA

Almanya işçi alımına başvuracak kadın erkek adaylar bu sayfada >>  TIKLA KATIL

2500 EURO

OBM tarafından yapılan açıklamada brüt maaşın 2500 Euro olduğuna yer verildi. 

Güncel kur ile hesaplandığında 2500 Eurı : 16 bin 650 TL.

VASIFLI VE VASIFSIZ İŞÇİ ALINIYOR

Obm tarafından yapılan açıklamada başvuru için adaylardan para alınmadığı , Obm adını kullanan diğer şirketlere itibar edilmemesi gerektiğine yer verildi. www.obm-turkiye.com sayfasında bulunan başvuru formunu doldurarak Almanya işçi alımına başvuru yapabilirsiniz.

TÜM İŞ İLANLARINDAN MEMUR ALIMLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN