4 Belediye KPSS'siz Kadrolu Sekreter-Danışman-Büro Memuru-Güvenlikçi ve İşçi Alıyor

4 Belediye en az ilkokul mezunu adaylar arasından personel alımı için ilan yayımladı. KPSS'siz kadrolu ilanlarda belediyelere danışman, sekreter, büro personeli, güvenlik görevlisi ve işçi alınacağına yer verildi. İşte ilan detayları.

4 Belediye KPSS'siz Kadrolu Sekreter-Danışman-Büro Memuru-Güvenlikçi ve İşçi Alıyor

4 belediye KPSS'siz sekreter, büro memuru ve danışman ile işçi alımı yapıyor.

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası kurum dışı kamu işçisi alımı ilanları kısmından yayımlanan ilanlarda , farklı belediyelere memur personel ve işçi alımı yapılacağına yer verildi. Bugün yayımlanan ilanlarda 4 belediye bünyesine büro memuru, sekreter, vatandaş danışmanı ve işçi kadrolarına en az ilkokul mezunu adaylar arasından kamu işçisi alımı yapılacağına yer verildi.

ALIM YAPAN BELEDİYELER - İLANLAR - BAŞVURU DETAYLARI

Yayımlanan ilanlarda farklı belediyelere alım yapıldığı bildirilirken alınacka adaylar , belediyeler bünyesindeki kamu şirketlerinde kadrolu kamu işçisi olarak istihdam edilecek. İşte İŞKUR 'da yayımlanan ilan metinleri. 

BURDUR

Burdur Gölhisar Belediyesi Personel AŞ tarafındna yayımlanan ilanda 1 adet sekreter alımı yapılacağına yer verildi. İşte ilan metni >>

Son başvuru: 25 Haziran 2019.

NEVŞEHİR

Nevşehir Belediyesi Personel AŞ tarafından yayımlanan ilanda 1 güvenlik görevlisi, 20 beden işçisi ve 4 vatandaş danışmanı alımı yapılacağına yer verildi.

Son başvuru: 20 Haziran 2019.

AYDIN

Aydın Koçarlı Belediyesi bünyesinde faaliyet göstermekte olan Koçarlı Menderes Turizm ve Eğlence AŞ 'ye 1 büro işçisi alımı yapılacak.

Son başvuru: 21 Haziran 2019.

AKSARAY

Aksaray Sarıyahşi Belediyesi Personel AŞ tarafından yayımlanan ilanda 1 büro personeli ve 1 temizlik personeli alımı yapılacağına yer verildi. İlan metni şu şekilde;

BAŞVURU

İlanlara başvurular , yukarıdaki ilan metinlerinde yazan adreslere, istenen evraklarla birlikte yapılacak. 

İlana başvuracak kadın-erkek diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLA

TÜM KAMU İLANLARINDAN MEMUR ALIMLARINDNA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN