Tecrübe Şartı Yok: En Az Lise Mezunu Kabin Memuru Alımı Başvurusu Başladı

Kadın erkek adaylar arasından kabin memuru alımı için duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda tecrübesiz adaylar arasından kabin memuru alımı başvurusunun başladığına , başvurusunu yapmak isteyen adayların internet üzerinden müracaatını yapması gerektiğine yer verildi.

Tecrübe Şartı Yok: En Az Lise Mezunu Kabin Memuru Alımı Başvurusu Başladı

En az lise mezunu kabin memuru alınacak.

Alenat Group tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda en az lise mezunu adaylar arasından kabin memuru alımı yapılacağına yer verildi. Tecrübesiz adaylar arasından yapılan kabin memuru alımında başvuru bilgilerine kamubulteni.com olarak bu yazımızda yer verdik.

İlanlar yayımlanıyor. Takip için TIKLAYIN

Bir iş ilanı sayfası üzerinde yayımlanan duyuruda 1990 - 2000  yılları arasında dünyaya gelen adaylar arasından kabin memuru alımı yapılacağına yer verildi. Sadece deneyimsiz adaylar arasından yapılacak kadın erkek kabin memuru alımında başvurular internet üzerinden yapılıyor. 

Söz konusu şirket tarafından yayımlanan personel alımı duyurusunda şu ifadelere yer verildi:

1990 - 2000 yılları arasında doğmuş Sadece deneyimsiz adaylarımız için geçerlidir, Mesleğe ara vermiş adaylarımız için son uçuş görevini en fazla 5 yıl öncesinde gerçekleştirmiş olan, TERCİHEN İyi derecede İngilizce, Almanca, İtalyanca ve Kazakça konuşabilen, En az lise veya dengi okul mezunu, Yurtdışında eğitim görmüş adaylar için denklik belgesi ibraz edilmesi zorunludur. Üniversite veya Meslek Yüksek Okulu Kabin Hizmetleri bölümü mezunu olunması tercih nedenidir.,"

BAŞVURU İNTERNET ÜZERİNDEN

Kadın erkek adaylar arasından yapılan kabin memuru alımında başvurular internet üzerinden yapılıyor. 

https://isinolsun.com/is-ilanlari/?kw=Kabin%20Memuru

Yukarıdaki linki kopyalayıp yeni sekmede açın. Açılan sayfada Başvur butonuna tıklayın ve özgeçmişinizi oluşturarak müracaatınızı yapın.

İŞ İLANLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN