Tarım ve Orman Bakanlığından Müjde Geldi 3 Bin 500 Personel İstihdam Edilecek

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda 2023 yılı Mali Bütçesi görüşülmek üzere toplantı yapıldı. Toplantıda Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci’den önemli açıklamalar geldi. Bakan Kirişci’den personel istihdamı açıklaması da geldi.

Tarım ve Orman Bakanlığından Müjde Geldi 3 Bin 500 Personel İstihdam Edilecek

2023 yılı bütçesi hakkında önemli açıklamalarda bulunan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 3500 personelin istihdam edileceğini duyurdu. Bakan Kirişci yaptığı açıklamada Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projesini 57’ye çıkardıklarını belirtti. Balıkesir’de dünyanın en büyük jeotermal ısıtmalı Tarıma Dayalı İhtisas OSB’sini kuracaklarını belirterek sadece İzmir’de en az 3.500 yeni istihdam sağlanacağını belirtti.

Bakan Kirişci açıklamasında, “Bu bölgelerimize günümüz fiyatlarıyla 750 milyon altyapı kredisi sağladık. İzmir Dikili’de Avrupa’nın en büyük jeotermal ısıtmalı Tarıma Dayalı İhtisas OSB’sinin inşaatı devam etmektedir.  Şimdi de Balıkesir’de dünyanın en büyük jeotermal ısıtmalı Tarıma Dayalı İhtisas OSB’sini kuracağız. Sadece İzmir’de en az yüzde 75’i kadın emekçi olmak üzere 3 bin 500 yeni istihdam sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /