Migros Kadın Akademisi Başladı: İşte Başvuru

Son dakika haberi: Migros tarafından yapılan son dakika açıklamasında 1 milyon kadın için Migros Kadın Akademisinin başladığına yer verildi.

Migros Kadın Akademisi Başladı: İşte Başvuru

Migros Kadın Akademisi başvurusu başladı.

Kadınların kişisel gelişim, hobi kazandırma ve meslek edindirme gibi birçok alanda eğitim almalarını  sağlayacak Migros Kadın Akademisi için başvurular alınmaya başladı. Söz konusu akademi ile ilgili yayımlanan tanıtım videosunda , akademiye katılacak kadınlara verilecek eğitimler hakkında bilgi verildi. 

"Migros Kadın Akademisi'ne katılan kadınlar kişisel gelişim, hobi kazandırma ve meslek edindirme gibi birçok alanda eğitim alıyorlar. Siz de Kadınlar Akademisi'ni keşfedin onlarca eğitimle hayatınıza yön verin.**Migros Kadın Akademisi 3 yılda 1 milyon kadına ulaşmayı hedeflemektedir." ifadeleri ile yayımlanan açıklamada kadınlara tarım, aile, kişisel gelişim, sağlık, hobi ve mesleki eğitimlerin yanı sıra girişimcilik, finans, inovasyon ve dijitalleşme gibi konularda da uzman akademisyenlerden eğitim alma fırsatı  sunulacağına yer verildi.

İşte tanıtım videosu:

BAŞVURU DUYURUSU

Başvuruya ilişkin, "1 Milyon kadına ulaşmak için Migros Kadın Akademisi başlıyor. Migros TV'deki ücretsiz eğitimlerle her yaştan kadın potansiyelini keşfediyor, birlikte bir gelecek kuruyor. Migrostv Migros Kadın Akademisi sayfası için " https://migrostv.migros.com.tr/kadin-akademisi/ " denildi.

Başvuru için yukarıdaki linke gitmeniz gerekmektedir.